19 de setembre del 2009

[Microcosmos] Els cons de la plaça dels Dolors


Les places al nucli antic d'una ciutat fan molt bonic quan s'inauguren i ajuden a esponjar els barris, tot i que us trobareu algunes opinions enfrontades sobre aquest tema. Ara que l'Ajuntament de Tortosa acaba d'estrenar la renovada plaça de l'Absis, i que ha projectat obrir noves places en llocs com davant de la catedral, el barri del Castell o Santa Clara, és bo recordar que les places també necessiten un bon manteniment. És el que diuen els veïns del nucli històric amb la plaça dels Dolors, on ja han arrencat la font que s'havia instal·lat i els bancs comencen a estar molt deteriorats (però no tant com aquesta cadira que algú ha deixat abandonada). En aquest sentit, el que crida més l'atenció és la situació d'alguns dels punts de llum, que després de trencar-se han estat substituïts per aquests cons de trànsit. Sort que, com a mínim, els han apegat amb ciment!

Mostra Plaça dels Dolors en un mapa més gran

8 comentaris:

  1. El govern de Ferran Bel no te cap interés pel nucli antic, més enllà de complir amb l'obligació de tirar endavant el PINCAT.

    El dia que el PINCAT acabe si tenim la desgracia de que aquest alcalde continue governan ens passarà pitjor que a la decada dels 80, on van primar els interessos de les empreses constructures, que no pas el futur de la ciutat.

    Ja saben CiU no vol el casc antic, ho va demostrar durant vint anys.

    ResponElimina
  2. Far del Nord; amb la implantació del GPS i per la teva informació, el ministeri corresponent ha donat ordre de donar de baixa tots els fars d’Espanya excepte el que tinguin un valor monumental o turístic.
    Es el teu cas ?

    ResponElimina
  3. Em sap molt greu que la plaça dels Dolors es deteriori tant rapidament per que va quedar molt bonica,peró hem de reconeixer que tan serveix de magatzem de material de les obres de les rodalies com d'aparcament particular del cotxe oficial del senyor Delegat. Suposo que l'ajuntament l'hi autoritza, però a mi sempre m'ha semblat malament.

    ResponElimina
  4. Kilt; un cotxe oficial tractant-se de la feina te un aparcament oficial encara que sigui provisional...O es que el Delegat aparca on li ve be?
    Podries concretar una mica mes?

    ResponElimina
  5. El cotxe sempre estava aparcat darrera del Palau Abaria, per entrar a la plaça es tenia que baixar els pilons i no hi havia cap senyal al lloc on s'estava. Val a dir que ara fa dies que no passo per allà, però hi estava sempre, no cap dia especial.

    ResponElimina
  6. El cotxe oficial del delegat del Govern tenia una autorització d'alcaldia per poder estacionar a la plaça, segons ens va dir Ferran Bel a la premsa.

    ResponElimina
  7. Ahhhhhhhhhhhhhhhh....!!!

    ResponElimina
  8. Amb permis de l'alcalde, el delegat fa malbé la plaça dels Dolors.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta