23 d’octubre del 2009

3.300 euros per cada metre de passeig entre Tortosa i Roquetes


Tot i el matí de pluja i vent, la inauguració del nou passeig entre Tortosa i Roquetes va ser un acte que va aplegar regidors de les dues poblacions, així com nombrosos representants del món municipal del Baix Ebre. També hi eren el president de l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent i alguns veïns de Roquetes, que van voler assistir a l'acte a títol personal. En el seu discurs, el president de la Diputació, Josep Poblet, va destacar la importància que tindrà l'avinguda per a les dues poblacions. A més, Poblet també va remarcar que el nou passeig ha tingut el cost per metre més elevat que ha tingut mai una obra de la Diputació. Així, cada metre de la nova carretera haurà costat uns 3.300 euros. «Més que una carretera, hem fet urbanisme», va dir.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 23-10-2009 Pàgina 9

9 comentaris:

  1. Home, evident que s'ha fet urbanisme i no nomes calçada, mitjana i voreres, per això i per què no es parla de carrils, amplada, rotonda, enllumenat, passeig etc, penso, que donar el preu del metro lineal no afegeix cap informació, possiblement, per a poder comparar-ho, s'hauria de saber el cost del metro quadrat.
    En qualsevol cas.....no passa res. A Elejido per canviar una rejola d'un carrer van facturar mé de dos-mil €

    ResponElimina
  2. Pos tot i els diners que s'han gastat, al meu parer encara falten moooooltes coses per posar (bancs per seure, papereres, avisadors al terra per controlar la velocitat...)

    Les coses, com sempre, a mitges.

    ResponElimina
  3. ah!! i m'oblidava de dir que no han posat els famosos "pilonets" o alguna jardinera (tan típica per les contrades del sr. Pere Pan i sello) per tal d'evitar que pujin els cotxes al damunt de les voreres.....

    segueixo?....

    ResponElimina
  4. Ultima hora!!

    les papereres ja estan posades.. bé!

    Ja queden menys coses per enllestir... ànims!

    ResponElimina
  5. I au!, ja vaig dir-te en l'altre apunt que les papereres estaven posades el dia de la inauguració. Ara només falten els bancs.

    ResponElimina
  6. Si us plau,algu em pot dir que hi fa Manolo Gamundi,el Forrest Gump tortosi,al darrera de l'alcalde?

    ResponElimina
  7. Xupar càmera, potser?. Peró clar, com més val tindre'l a favor que en contra. "Pues eso".

    ResponElimina
  8. Gamundi està allà per dos motius: primer, perquè l'havien convidat a assistir-hi. Segon, perquè la foto està presa en el moment en què el criden per donar-li un tros de la cinta de la inauguració.

    ResponElimina
  9. On em tinc d'apuntar per que en fasen pubilla i em donen un troç de cinta..."pa lucilal en ojal" (ojal,de la xaqueta,no malpenseseu)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta