23 d’octubre del 2009

El president de la Diputació ofereix suport als alcaldes del Baix Ebre pel tancament de Lear


La preocupació del territori per la decisió de Lear no va passar desapercebuda durant la inauguració del nou passeig de Tortosa, a Roquetes. De fet, ahir al migdia s'esperava en l'acte la presència de treballadors de la planta de Roquetes, però finalment no van assistir-hi. El president de la Diputació, Josep Poblet, va manifestar als dos alcaldes el seu suport i solidaritat institucionals «en allò que els ajuntaments creguin que pot ser útil». «La visió de la Diputació, tot i que no tenim competències en aquest àmbit, passa per trobar una solució, una alternativa viable a una situació que afecta tantes famílies», va dir. «Estem al costat de Roquetes i de Tortosa, i de totes les poblacions del Baix Ebre, on hi viuen famílies afectades per aquesta situació laboral tan dura», va concloure Poblet.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 23-10-2009 Pàgina 2

+Més informació a El Punt:
-La plantilla de Lear acorda mobilitzacions diàries per aturar el tancament
-«Hem perdut la feina i la salut»
-Potenciar la indústria de l'Ebre
-A Valls, més feina
-Pla de recol·locació

2 comentaris:

  1. El sabeu aquell que es disposa a escriure amb bolígraf, i el bolígraf no ratllava ...Un altre que l’estava mirant li diu “dale aliento”...Així dons el propietari del bolígraf exclamà: “Boligrafo!!, Boligrafo!!!...

    ResponElimina
  2. Si mireu la foto,sols falta l'amo de boligrafo...J.L.Mora

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta