29 d’octubre del 2009

El presumpte parricida de Tortosa es discutia «molt sovint» amb el company sentimental de la mare


El jove de 16 anys de nacionalitat xinesa, que dimarts a la nit va ser detingut pels Mossos d'Esquadra a Tortosa per haver matat amb una arma blanca la seua mare i el company sentimental de la dona, passarà avui a disposició de la fiscalia de menors, i molt possiblement serà ingressat en un centre. El presumpte parricida va estar declarant durant el dia d'ahir davant de la policia, que va obrir una investigació per aclarir les circumstàncies exactes en què es van produir els fets. En aquest sentit, diversos testimonis han afirmat que el noi, tot i que es veia «una persona tranquil·la», es discutia molt sovint amb la parella de la mare. «Sempre se sentien discussions i el soroll de les portes tancant-se, però dimarts a la tarda la baralla va ser més forta que mai», va relatar un veí. Segons la mateixa font, les víctimes eren una parella amable, que ja feia anys que vivien al barri. La mare va fer venir el noi de la Xina fa poc més d'un any, i els veïns només veien el jove quan baixava al carrer amb un pilota de bàsquet o quan arribava o marxava amb un ciclomotor.

El doble crim va tenir lloc al tercer pis del número 49 de la rambla de Catalunya en un habitatge propietat d'un altre ciutadà d'origen xinès, que regenta un bar al mateix carrer. Així ho va explicar un amic de les víctimes, un home de nacionalitat xinesa que ahir acudia al lloc dels fets. Segons va dir, el pare del menor viu a la Xina, i el suposat parricida i l'actual parella de la seua mare van estar «prenent un cafè amb llet i una cervesa» al matí, per intentar arreglar les seues diferències. «Tot havia quedat bé, però després de dormir la migdiada es van tornar a barallar i al noi se li va girar el cervell», va lamentar. L'amic de les víctimes va afegir que al pis també hi vivien dues noies i un altre amic.

Publicat a El Punt.cat i a
El Punt Barcelona 29-10-2009 Pàgina 22
El Punt Barcelonès Nord 29-10-2009 Pàgina 22
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-10-2009 Pàgina 22
El Punt Maresme 29-10-2009 Pàgina 22
El Punt Penedès 29-10-2009 Pàgina 22
El Punt Vallès 29-10-2009 Pàgina 22

+Més informació: el vídeo de la notícia a TV3:


Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

2 comentaris:

  1. Així que Tortosa és un barri de Tarragona??

    ResponElimina
  2. be, molt de sorolls i crics però ningú va avisar la policia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta