23 d’octubre del 2009

Jordi Pujol signa exemplars de les memòries a Tortosa i presideix el Sopar de la Clementina


L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, visita demà les Terres de l'Ebre i té una agenda força carregada. Al migdia, entre les dotze i  la una, Pujol té previst signar llibres de les seues memòries, el segon volum de les quals s'acaba de publicar, a la llibreria La 2 de Viladrich, a Tortosa. Segons ha comunicat la llibreria, tothom que vulga un exemplar dedicat per Pujol pot tenir-lo, encara que ja tinguen els llibres i també encara que no puguen assistir a la signatura. Per això últim, només cal que es posen en contacte amb La 2 de Viladrich. D'altra banda, ja a la tarda, l'expresident té previst visitar la Fira de la Clementina de Bítem, acompanyat per la seua esposa. A més, Jordi Pujol i Marta Ferrusola presidiran el Sopar de la Clementina, que tindrà lloc al Casa Unió Recreativa de Bítem.

12 comentaris:

  1. Tots fen.li la rosca l'ex,ull que ningu digue res del cas Millet,(pos tenen lo cul ben apretat)la LEAR? Sinyor quina prosa,conta l'historia a la seva manera,l'any que ve el proposarem pel Nobel,no li han donat a l'Obama que es negre?

    ResponElimina
  2. En aquest llibre explicar com ens va vendre al territori, per salvar el Govern de Generalitat, i per tant per intentar encubrir a Millet i ja veurem cuanta merda més?

    ResponElimina
  3. mario,veen que a tu tambe t'agradat "Distrito 9" no et sembla que els ebrecns som els marcianos (els insectes del distrit) de Catalunya?

    ResponElimina
  4. A mi hem fa pena que unes jornades com les de la Fira de la Clementina, en la que hi participa tot el poble, i per l'èxit de qual felicito a l'organització, acabi en un acte de partit on tenen que recórrer a “las viejas glorias” per portar gent i on molts dels habitants de Bítem ens varem sentir incomodes i pràcticament obligats a assistir ja que el van justificar com el sopar dels expositors.

    ResponElimina
  5. Així dons la Kinsey acaba d’admetre que per portar gent s’ha de recórrer a “las viejas glorias”...Potser es perquè las “nuevas” no tenen poder de convocatòria...?
    Els subconscient t’ha traït...I es que realment avui per avui hi ha pocs politics amb la suficient talla...

    ResponElimina
  6. A diferència de la gent que opina sense haver estat present ni a la fira ni al sopar; només vull fer uns comentaris al respecte de tot el que esteu dient, ja que jo SI que hi vaig assistir tot i no ser-ne expositora.
    En primer lloc, dir-vos que no era un sopar exclusiu per a expositors sinó obert a tot el poble de Bítem. De fet, ja li hagués agradat a l'organització disposar d'un lloc més gran per tal de poder acollir a tota la gent que hi volia assistir.
    En segon lloc i per als que barregen la gimnàsia en la magnèsia, crec que per a mostra un botó i només cal veure con van les coses amb el que des de fa 7 anys tenim com a govern. No tindem la sort que hi hagin més polítics amb la suficient talla per poder-se comparar amb ''las viejas glorias''.
    Per acabar, una reflexió: ¿per què us pareix tan malament que Bítem surti del pou, desperte i, en definitiva, creixque com a poble?

    ResponElimina
  7. Bitemenca o bitemera?, no estic d'acord en que siguésseu al pou, ni per suposat que ningú ho vulgui. Peró segur que tu penses que hi esteu justament des de fa 7 anys ( just 7 anys ) i a Tortosa en fa just 1 1/2 que n'heu sortit, a que si?.

    ResponElimina
  8. cucafera, crec que no entens del què etem parlant. No estem parlant de colors polítics sinó de talla de polítics des d'una perspectiva objectiva. aprofito per comentar-te que a bítem, mai havíem estat com ara estem i és per això que també ho comento!

    ResponElimina
  9. Deu ser això!!!!!.
    A mi no cal que em convencis de la talla ( política, això si ) de pujol, però una cosa es una cosa i l'altra es l'altra.
    Exhibició, capitalització, exageració.....i rams de flors.

    ResponElimina
  10. A pesar de molts com tu, VA SER UN ÈXIT molt satisfactori per als bitemencs.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta