30 d’octubre del 2009

La penjada de la pancarta de suport a la manifestació provoca un embús al pont de Tortosa


Les entitats de comerciants i restauradors de Tortosa, Roquetes i Jesús, que demà donaran suport a la manifestació de dissabte en defensa del teixit industrial de les Terres de l'Ebre, han penjat avui una pancarta al pont de l'Estat, amb el lema Prou! Volem indústria, volem treball, no als tancaments!!! A primera hora del matí, la pancarta ja estava penjada a la primera de les tres arcades del pont de l'Estat sortint de Tortosa cap al barri de Ferreries. Però poc després de les 11.30 del matí, amb un trànsit considerable al pont vell, els operaris de la brigada municipal tornaven a penjar la pancarta a l'arcada del mig, cosa que ha obligat la policia local a restringir el trànsit. L'embús ha estat monumental, però la majoria dels conductors s'ho miraven amb resignació i amb un cert aire de solidaritat. Si la causa és noble, no passa res si hem de fer les coses dues vegades i en hora punta...

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

1 comentari:

  1. Pos no res comparat amb l'embús que va provocar lo cartell de la festa de la bicicleta l'altra tarde a la Generalitat o quan varen penjar les banderoles del Renaixement al pont. Els podrien pagar hores extres i que ho fessin de nit, no trobeu ???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta