17 d’octubre del 2009

La URV crearà la primera càtedra d'universitat i empresa a Tortosa


El rector de la URV, Francesc Xavier Grau, va aprofitar ahir l'acte institucional d'obertura del curs acadèmic al campus de les Terres de l'Ebre per anunciar la creació d'una càtedra d'universitat i empresa a Tortosa. En aquest sentit, dilluns hi haurà una reunió a l'Ajuntament entre el director del campus de l'Ebre, Azael Fabregat, i el regidor d'Universitats, Ricard Forés, per redefinir el conveni anual de col·laboració entre les dues institucions. Forés va detallar que una part dels diners que posarà l'Ajuntament al conveni seran per posar en marxa la nova càtedra, que servirà perquè els professors de la URV «puguen treballar en l'àmbit de l'empresa i transferir coneixements al territori».


A banda, el regidor d'Universitats també va valorar molt positivament la possibilitat que el nou CEIP Remolins puga ser un centre vinculat als estudis de magisteri del campus de la URV, un cop es traslladi el col·legi fora del barri de Sant Jaume. Fins ara, aquesta és només una petició feta per la direcció del centre, tot i que el PSC ja s'ha compromès a portar la qüestió al ple de l'Ajuntament. «És una gran idea, que el col·legi més proper al campus estiga estretament vinculat a la URV», va dir Forés.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 17-10-2009 Pàgina 9

2 comentaris:

  1. Ja està bé, ja, que la URV aposte per Tortosa! Jo mateixa en sóc estudiant, però al campus Catalunya de Tarragona, i la veritat és que és una universitat de qualitat. Només falta el reconeixement de la gent, que sovint creu que les úniques universitats bones de Catalunya són les de BCN.

    ResponElimina
  2. Diuen que preguntar no es ofendre; però aquests nous professors de la càtedra “universitat i empresa” seran nous, vells, o “agregats” ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta