21 d’octubre del 2009

Relleu en el grup municipal del PSC de Tortosa i polèmica per una factura pendent de Fecsa-Endesa



El ple d'ahir també va servir per formalitzar el relleu en el grup municipal del PSC, després de la renúncia al càrrec del regidor Rafel Lluís per motius personals i professionals. El seu lloc al consistori ha estat ocupat per Ricard Lleixà, de 40 anys i administratiu, actualment secretari d'acció electoral del PSC tortosí. D'altra banda, el portaveu del PSC, Joan Sabaté, va aprofitar l'atenció a la premsa, en acabar el ple, per denunciar que l'empresa Fecsa-Endesa ha reclamat a l'Ajuntament factures impagades de fa uns 18 mesos. La regidora d'Hisenda va precisar que es tracta d'una única factura del 2007, de 900 euros, que no va poder entrar en el pressupost extrajudicial del 2008. Matilde Villarroya va dir que Tortosa factura uns 900.000 euros anuals en electricitat, i que ara paga a cinc mesos.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 21-10-2009 Pàgina 10

9 comentaris:

  1. I mentres el president de l'Aliança, Eduardo Spagnolo imputat per estafar-mos uns 200.000€, no cal anar tan lluny per trobar corruptes. Sabeu qui el va col·locar com interventor únic de l'Aliança l'any 2.002? Doncs sí el govern de la Generalitat (PSC). Anteriorment había sigut gerent de Serveis de l'ajuntament de Barcelona (PSC). Una notícia fo´ça interessant per cert...

    ResponElimina
  2. Que bonic es estar a l’oposició....!
    Quan el senyor Sabaté governava, no hi havien impagats a FECSA?
    Pozi !

    ResponElimina
  3. Gutijaume, m'agradaria que expliquessis millor això que dius. No governava CiU a la Generalitat l'any 2002?

    ResponElimina
  4. A Lleixa el trobare a faltar,les seves anades de bola, a "La Voz..."a probat dedicarse a la novel.la,segur que vendria mes que la Francesca Aliern.

    ResponElimina
  5. Si perdó sobra el primer PSC a l'any 2.002 el president de la Generalitat era Jordi Pujol.

    ResponElimina
  6. a 5 mesos????
    això ni de conya,estem cobrant a 12 i 16 mesos

    ResponElimina
  7. Doncs si, i fins hi tot a 18 peró ells vinga a mentir a la gent, son així aquesta tropa, peró aixó es com la bombolla inmobiliaria el dia que explote ens fotra a tots plens.

    ResponElimina
  8. Pere les bombolles immobiliaries no exploten, es desunflen i esta porta un parell d'anys fent-ho. Al Japo ho va fer durant 10 anys, aixi que va per a llarg.

    ResponElimina
  9. Recorden els 900 euros de deute per habitant de Tortosa?

    Pos prepareuvos que no passa ni un mes que superem els 1000 euros per tortosí.

    M'auloro que Bel i Vilarroya hauran de donar moltes explicacions als tortosins i tortosines.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta