23 de desembre del 2009

'Canvi d'estil preocupant', article de Ricard Lleixà


El regidor del PSC afirma en un article d'opinió que l'alcalde de Tortosa és un 'llop amb pell de corder'

"En la seva funció de portaveu de l’oposició, Ferran Bel es va esforçar en vendre una imatge de persona dialogant, oberta a suggeriments, que escoltava a la gent del carrer, dissenyant-se tota una disfressa per assolir el seu gran objectiu: l'alcaldia de Tortosa. Nosaltres ja sabíem que darrera aquesta careta s'hi amagava un llop vestit amb pell de corder. Però és ara, quan ja ha assolit aquesta fita, que s'ha deixat anar i molts ja poden constatar l'estil barroer, groller i insultant del discurs del senyor Bel. El grup del PSC a l’Ajuntament de Tortosa aguantem allò que no està escrit per part de l’alcalde, els seus insults continuats, que sense cap mena d’escrúpol llença des de la cadira presidencial del Ple, lloc de màxima representació que mereix molt més respecte.

En els darrers mesos, aquesta actitud ha augmentat de to, tot arribant a la seva màxima expressió en el Ple en què es va votar l'adjudicació de l'aparcament del Temple, i durant la sessió en què es va aprovar el canvi d'ubicació dels 9.000 m2 d’equipaments comercials, previstos al POEC, des de Ferreries als portals d'entrada a la ciutat. Bel s'ha afanyat ara a vendre una nova consigna, que repeteixen els seus acòlits, ell és Tortosa i tots els que estan en contra d'ell ja no es poden anomenar tortosins o tortosines. “O estàs amb mi, o contra mi”, ve a dir.

Doncs no, senyor Bel. La nostra tasca com a oposició és la d’exercir el control al seu govern. Els set regidors del PSC representem un 33% de la ciutadania de Tortosa, que va exercir el seu dret a vot a les darreres eleccions municipals. I és per aquesta representació, i perquè per sobre de personalismes està la ciutat, que nosaltres no deixarem de fer la nostra feina. Les seves formes d’actuar són cada dia més semblants a règims totalitaris, amb uns tics molt preocupants que no s'adiuen amb el càrrec que representa.

Amb aquesta actitud, el senyor Bel no només atempta contra la imatge de la nostra ciutat sinó que acaba amb el que havia estat la tònica del debat entre govern i oposició a l'Ajuntament de Tortosa amb els altres tres alcaldes de la democràcia, caracteritzada pels bons modals, la correcció i el respecte més enllà de les legítimes posicions polítiques contràries entre els diferents grups. No ens imaginem ni a Beguer, ni a Curto ni a Sabaté dient-li a un regidor que va espitós, però de Bel ja no ens sobta cap insult. Esperem que aquestes formes caduquin i Tortosa torni a tenir un acalde respectuós amb les formes i que pensi més en la seva ciutat que no amb el seu ego personal."


Ricard Lleixà Vero
és regidor del PSC a l'Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Quien baila con lobos, al final le crecen los dientes...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta