1 de desembre del 2009

El PSC rebutja que el govern de CiU a Tortosa lidere el nou front institucional pel cabal ecològic de l'Ebre


La federació del PSC de l'Ebre va defensar ahir la necessitat que el nou pla hidrològic de la conca de l'Ebre incloga un cabal ecològic. Així, van reclamar la convocatòria d'una taula de partits coordinada pel delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó, tot desmarcant-se de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), que havia demanat que fos l'Ajuntament de Tortosa qui liderés un front institucional. De fet, ahir a la nit havia de fer-se una junta de portaveus per parlar d'aquesta qüestió. El PSC no considera «pertinent» que siga el govern tortosí, «amb CiU al capdavant», qui lidere el front, tenint en compte la seua trajectòria en la tramitació del PHN, l'aprovació del transvasament de l'Ebre i la petició d'aigua del Roine.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 01-12-2009 Pàgina 8

10 comentaris:

  1. Que bonic era quan el PSC anava de manifestació per defensar el riu, perque li interessava electoralment i criticava a CIU que no ho fes.
    Ara que CIU sembla que vol defensar el riu no es pot anar junts. Ai, PSC que se't veu el plumero, ara la plataforma molesta, no sigue que surtin al carrer a protestar contra els que manen ara.
    Ara sembla que el tema riu no es vol tocar no sigui que ens esquitxi, a vere si algu veurà que s'esta fent la interconexió de xarxes encuberta en les desaladores i perdrem vots a les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  2. El PSC hauria de recordar que tots tenim fantasmes a l'armari, no només CiU ...

    ResponElimina
  3. Suposo que l'important és que hi hagi un "frent" i que ho lideri algù ... és més apropriat que ho fassi el Delegat o els ajuntaments (com quan el PHN) ??

    ResponElimina
  4. Qui tingue temps per liderar i el gasti en liderar i defensar l'Ebre proporcionant els recursos tècnics i jurídics necessaris, demostrarà que mereix el lideratge.
    Obras son amores.
    Ànims, que tots podem ser líders si fem tot el que podem!
    Que no quedi el riu buit (que d'això es tracta) per voler ser un més que un altre.

    ResponElimina
  5. La proposta de Brian es genial...Qui podria liderar millor aquest front institucional que el nostre Delegat de la Generalitat a les TTEE ?

    ResponElimina
  6. Que li tens mania!

    ResponElimina
  7. Mario, demostres tenir molt poca fe amb el nostre Delegat Territorial. Jo en canvi el trobo una persona molt capacitada ( es enginyer industrial) i fins i tot estic segur que per ell seria un privilegi el fer-ho.

    ResponElimina
  8. ei, que jo no he fet cap proposta, només he resumit les dos "propostes" de la noticia i preguntava quina seria la millor opció ....

    ResponElimina
  9. Si , Si ....Ara disimula....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta