10 de gener del 2010

Bel afirma que L'Ajuntament no va pagar a Tortosa Televisió fins que l'empresa va liquidar el seu deute


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel va voler respondre divendres a la informació que publicava El Punt, sobre el fet que BASE va comunicar a l'Ajuntament, l'agost del 2008, que l'empresa de Tortosa Televisió devia a l'Ajuntament més de 3.200 euros en tributs municipals. Bel va afirmar, durant una entrevista a Ràdio Ebre, que l'Ajuntament no va pagar cap factura a Trans-Iberus SL fins que l'empresa va liquidar el deute amb el consistori, «cosa que no passava durant el govern anterior, amb altres empreses de comunicació». A més, Bel va reiterar que l'Ajuntament no tenia constància del fet que l'empresa estava donada de baixa en el registre mercantil, com va denunciar el PSC la setmana passada, ja que en els contractes menors «no s'han de comprovar».


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 09-01-2010 Pàgina 9

ESCOLTA L'ÀUDIO:
-Bel diu a Ràdio Ebre que l'Ajuntament no va pagar factures a TTV fins que l'empresa va liquidar el deute


7 comentaris:

  1. No s’ha de desviar el tema, i Bel ho intenta. La qüestió es que Ferran Bel com a alcalde ha utilitzat els diners de la ciutat de Tortosa, amb benefici propi ja que les ordres a aquesta televisió les dona ell i el seu ajudant, amb l’agreujant de que les factures eren generades per una empresa que no existeix, per tant Ferran Bel es còmplice de delicte fiscal.

    A partir d’aquí queda clar que el PSC, a enganxat a Ferran Bel amb les “mans a la massa” i a més a mes les porta ben empastifades.

    Ferran Bel, menteix als periodistes (per tant als tortosins) quan va dir que: “demanaria a l’empresa la seva situació davant hisenda”.

    Ferran Bel, reconeix va mentir en aquella roda de premsa quan diu a la cadena Ser “que no van pagar a l’empresa fins que aquesta no va estar al corrent amb l’ hisenda local”.

    Ferran Bel, menteix perquè ell com a Assessor d’empreses, propietari d’una empresa d’assessors “A....... i Assessors, s.l.”, com a economista que és, sap perfectament que quan Base s’adreça a l’ajuntament per reclamar-li el deute, sap quina es la raó.

    Ferran Bel, no vol reconèixer que menteix, però cada cop que fa una declaració empitjora la seva situació.

    Ferran Bel, ha mentit i menteix, ha malgastat els diners dels tortosins i tortosines en benefici propi.

    Ferran Bel, esta enganyant a la gent de Tortosa i ho pagarà molt car.

    MENTIR ES CAUSA DE DERROTA.

    ResponElimina
  2. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  3. "Una buena gran parte del arte del bien hablar consiste en saber mentir con gracia" Erasmo de Rotterdam. Encara que això de parlar bé, bé, no crec que sigui una de les virtuts del Sr. Bel, això sí, de burlar-se'n en sap un rato llarg.

    ResponElimina
  4. Siempre que llegas a casa,
    me encuentras en la cocina,
    embardunada de harina...
    con las manos en la masa.
    (Elena Santoja)

    ResponElimina
  5. Mes aviat Carmen Santonja. Elena, germana de Carmen era la que feia el programa Con las manos en la masa i Vainica doble, ( Carmen Santonja i Gloria Van Aerssen ) juntament amb Sabina van fer la canço de la sintonia del programa.

    ResponElimina
  6. Esta vist que tenim mes anys que la familia Matusalen,pero deia Elena per aixo,per ferlo ella,a l'hora en ara fan Gente.Sabies que era la dona del gran Jaime de Armiñan?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta