10 de gener del 2010

Tortosa obrirà un pas de vianants entre el carrer Cervantes i Ronda Docs aprofitant el desmantellament de la via


L'alcalde de Tortosa va anunciar divendres que l'Ajuntament habilitarà «en els propers mesos» un pas de vianants entre els carrers Cervantes i la ronda Docs, tot aprofitant que Adif ja ha començat a desmantellar les vies en desús que Renfe té al centre de la ciutat. Ferran Bel va explicar, en una entrevista a Ràdio Ebre, que l'empresa contractada per Adif ja ha començat a desmantellar les vies i la catenària per la banda de Ferreries. Segons Bel, un cop que acaben els mateixos treballs al pont del tren sobre l'Ebre i al pont del ferrocarril sobre l'avinguda de la Generalitat, l'Ajuntament reclamarà una cessió dels terrenys alliberats. «El pas que obrirem serà només per als vianants, ja que hi ha una sèrie de mecanismes que, fins que no es facin les obres a l'estació, no es poden desmantellar», va assenyalar Bel. L'alcalde també va dir que Adif està refent el projecte de reforma de l'estació de Tortosa, i que, per la seua banda, l'Ajuntament també haurà de retocar el pla d'urbanisme, ja que «no es va fer correctament».

Adif va anunciar al novembre, durant la comissió de seguiment sobre l'alliberament dels terrenys de Renfe, que ja havia adjudicat els treballs per desmantellar les vies i les catenàries en desús. Adif va dividir el projecte en dues fases, amb l'objectiu d'agilitar les obres. Més endavant es faran les obres de l'edifici i de les andanes, ja que Tortosa tindrà una estació terminal.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 09-01-2010 Pàgina 9

ESCOLTA L'ÀUDIO:
-Bel explica a Ràdio Ebre el desmantellament de les vies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta