28 de gener del 2010

La grua municipal de Tortosa ha actuat menys durant el 2009


La Policia Local va incrementar un 41,9% el nombre de denúncies per incompliment de l'ordenança municipal de circulació. En canvi, va baixar un 7,6% el nombre de denúncies de zona blava, «ja que la gent és conscient que ara s'han de pagar», va remarcar Ferran Bel, que va recordar que l'Ajuntament va traspassar a BASE el cobrament d'aquestes multes. També va baixar un 13,7% el nombre de vehicles retirats per la grua municipal (1.509), i un 19,1% el nombre de cotxes abandonats que han estat retirats del carrer i tractats com a residu (199). L'inspector en cap va negar que hi haja una major pressió policial amb un objectiu recaptatori (a part de més denúncies, el 2009 hi va haver 208 controls a vehicles i 131 mesures cautelars), i va recordar que la grua ha actuat menys, ja que la gent ha estat «més atenta». «Però hi ha comportaments que no es poden tolerar, com ara els estacionaments als passos de vianants o a les places per als discapacitats», va precisar l'alcalde. D'altra banda, tot i que hi va haver 32 accidents més que el 2008, el nombre de casos amb ferits s'ha reduït un 35%.


+[Àudio] La Policia Local destaca que a Tortosa hi ha hagut un 35% menys d'accidents de trànsit amb ferits

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-01-2010 Pàgina 10

4 comentaris:

  1. Està bé això de que la grua no treballe tant, al menys la gent està començant a conscienciar-se del que s'ha de fer i el que no.

    El que trobo de jutjat de guàrdia, és que es faci servir un vehicle "oficial" per a portar els crios al col·legi, i si no em creieu, veniu a l'hora d'entrar o sortir els crios a la Consolació..ho veure-ho amb els vostres propis ulls.

    ResponElimina
  2. A Vora Parc I ja quasi no s'aparca damunt de la vorera, serà que les razzies dels guàrdies urbans han fet efecte. Ho celebro!

    ResponElimina
  3. m'alegro, pero si no es pot tolerar que aparquen damunt dels passos de vianants, pos, que vingui al CEIP El Temple a les 8.55, 12.55, 2.55, o 16.55 i es faran rics amb les multes! Que si passos de vianants, que si voreres, que si doble/triple files ..
    ...l'excusa és que "son només 2 minuts", pero precisament son aquests 2 minuts (que son 10) quan els xiquets estan intentant arribar o marxar del cole amb tot el perill que hi ha.
    Potser jo els toleraria "dos minuts" si fossen a les 3 de la matinada, pero a hora punta, no.

    ResponElimina
  4. i es que a cada moment hi ha un "cas" - fa un moment, he vist un conductor anant pel C/Barcelona que no vigilava ni si algu volia passar pel pas, ni anava massa recte, ja que parlava per mobil. Despres s'ha aparcat damunt del pas de viannats matexi per marcar un altre numero per a trucar!
    i de casos aixi, de mobils a la ma, veiem cada dia, amb el perill que implica, i les multes que els podrien caure ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta