8 de gener del 2010

L'ascens de l'intendent provoca el relleu del cap dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre


L'actual intendent en cap dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, Joan Figuera, ha assolit el grau de comissari de la policia de la Generalitat, la qual cosa l'obliga a un canvi de destinació, ja que la plaça del cap de la regió de l'Ebre és en aquests moments de la categoria d'intendent. Així, Figuera marxarà destinat a la regió policial de Ponent, i serà substituït per un nou intendent, Francesc Xavier Monclús. Figuera ha estat durant els últims vint mesos al capdavant de la regió policial de les Terres de l'Ebre, un període de temps que ha coincidit amb la planificació, organització i execució del desplegament al territori.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 08-01-2010 Pàgina 10

11 comentaris:

  1. O ho entenc malament o, per a les TTEE, no fa falta que el màxim responsable policial sigui comissari, amb superintendent n'hi ha prou. Una altra que no sabíem.

    ResponElimina
  2. Ho has entès perfectament.

    ResponElimina
  3. Jo tambe ho he entés....

    ResponElimina
  4. ....i tu , Ximo; lo has "intendido" ?

    ResponElimina
  5. Mira si lo he intendido que por más que lo intenti no lo comparti ni comprendi ni acepti.

    ResponElimina
  6. Pos yo te lo expliqui. Hay ascensis que merecen besis.

    ResponElimina
  7. De Bel i Accensi, clar. El subconscienti ti ha fallati Mc Calin.

    ResponElimina
  8. Ja veig que avui no estas inspirat...

    ResponElimina
  9. No en facis cas. Encara estic gelat per la neu que m'ha tocat xafar per a les fotos que he fet i et convido a veure al meu bloc.
    http://baldana.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Caram!! si que ha nevat si..:! Ara una dutxa calenteta..i un caldet! Bona nit

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta