16 de gener del 2010

L'Ebre dóna el tret de sortida a l'organització de les consultes sobre la independència amb un acte a Xerta

La Coordinadora per les Consultes a les Terres de l'Ebre es constituirà aquesta tarda a Xerta, impulsada per les entitats socials i culturals que van integrar la Comissió Onze de Setembre de les Terres de l'Ebre. La nova plataforma tindrà com a funció principal «optimitzar esforços» entre tots aquells pobles de l'Ebre que vulguen exercir el dret a decidir, i per tant col·laborarà amb les entitats locals que impulsen consultes als municipis, com Xerta Decideix. De fet, la de Xerta serà la primera i única de les consultes que es faran a l'Ebre el 28 de febrer, ja que a Alcanar i Ulldecona es faran el 25 d'abril. També a Xerta, a les vuit del vespre, tindrà lloc una conferència sobre el procés, a càrrec d'Uriel Bertran.
Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona Terres de l'Ebre 16-01-2010

1 comentari:

  1. Ha arribat l'hora de decidir quin país volem i les Terres de l'Ebre hi hem d'estar a l'altura. Xerta, Ulldecona, Alcanar...i n'hem de ser més i més!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta