6 de febrer del 2010

L'alcalde d'Amposta, «dolgut» i «indignat» amb Puigcercós

El convergent Manel Ferré va afirmar ahir que se sent «dolgut» i «indignat» per les declaracions que dijous va fer a Amposta el president d'ERC, Joan Puigcercós. Segons va dir l'alcalde ampostí, «malament comença un candidat que aspira a presidir la Generalitat si la seva tarja de visita és menystenir i donar lliçons a les autoritats locals». Així, Ferré es va declarar indignat pel fet que Puigcercós anés a Amposta per defensar que la seu institucional de la vegueria de l'Ebre serà Tortosa, tot ignorant la moció aprovada per unanimitat a Amposta, i que reclama la cocapitalitat «amb el suport del PSC i també dels regidors d'ERC». A més, Ferré va reiterar que el projecte de llei de vegueries està fet a corre-cuita i buit de contingut, i que només intenta salvar la cara del tripartit a l'Ebre. De fet, va recordar que la portaveu d'ERC a Amposta, Marta Cid, tampoc coneixia el contingut de la llei, i que per això l'Ajuntament no va presentar cap al·legació. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha evitat fer declaracions sobre les queixes del seu homòleg ampostí i company de files a CiU.

Publicat a El Punt
Foto: Ajuntament d'Amposta

20 comentaris:

  1. Agrairia als "tertulians" habituals de la marfanta, que nomès esperen que surti Amposta per insultar, que no ho facin tots alhora.

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Em considero un dels opinadors de La Marfanta. Un de tots.

    Amposta em mereix tant de respecte, com qualsevol poble de les Terres de l'Ebre, de Catalunya, d'ESpanya, d'Europa i del món.

    Com jo respecto tots els pobles, espero que els dels altres pobles siguin recíprocs amb el meu: Tortosa.

    Joanet, mai he vist a cap tortosí insultar a Amposta, ni els ampostins. NO puc dir el mateix a l'inversa.

    Si critico a un polític d'Amposta, critico les seves opinions, no la seva persona. Si critico les seves opinions, no critico als ciutadans del seu poble.

    Jo més clar, ja no sé dir-ho.

    Respecte a les persones, institucions i pobles, però plena llibertat d'expressió . No et sembla Joanet que és una bona combinació?

    ResponElimina
  3. Aplica't el "cuento" xiquet, que els que insulten no són precisament els tortosins. El teu post provocador et fa merèixer el premi al troll del mes.

    ResponElimina
  4. "Cree el ladrón que todos son de su condición"-- Ditxo popular txino

    ResponElimina
  5. "Me pareció ver un lindo gatito."
    "Oooooh. Si, si!"
    "Es un lindo gatito!"

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Molt bé Srs. De gutijaume ja m'ho esperava que no entendria la frase, però de la resta....

    Si per no parlar a favor de Tortosa, ja dedueixen que sóc un troll, no sé, felicitar-los per la seva brillant conclusió.

    Emili : Ja veu al que em referia.

    ResponElimina
  8. Joanet, no sé si recordaràs que en un altre post se'm va recriminar que fos un trol per expressar les meues idees. Per això t'he dit fascista en un altre comentari, perquè tu no tens ni idea del que vol dir la llibertat d'expressió! I te ho dic així de clar ets un autoritari!

    Me van dir que era un trol per pensar diferent a tu i a uns altres personatges (segons vatros això es sinònim de provocar) i, veien lo teu primer comentari...ÉS UNA PROVOCACIÓ EN TOTA REGLA!


    PD: Vols dir que no sumies en mi?

    ResponElimina
  9. Pots parlar tú d'autoritat i autoritarisme jajjajaja, ets molt bo, as pensat dedicar-te a l'humor?

    No vols dir gutijauem que et dona morbo que et proviquin, o provocar tu? Jo no veig la provocació per cap lloc, nomes dic que no s'insulti als ampostins, i enseguida surts tú de la caverna. Tu en la teva capacitat qualsevol cosa una provocació, nomès en que te portin la contrària, al que tan dit que digues.... bueno segueix així que arribaràs lluny...

    ResponElimina
  10. ¿Porque no te callas?

    ResponElimina
  11. ...algú ha dit algo en contra dels ampostins...?

    ResponElimina
  12. I perque no calleu tots? Si parèsseu d'escriure potser.

    ResponElimina
  13. A mi és que m'agrada escriure...

    ResponElimina
  14. A mi tampoc em va aixo de deixar de parlar

    ResponElimina
  15. Molt be, però no ens estaria de més ( tots ) aplicar allò de..... No digues res si no ha de ser per millorar el silenci.

    ResponElimina
  16. Ximo, creus que la teua última intervenció millora el silenci?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta