1 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Alcanar aprova una moció pel dret a decidir

Des de la Coordinadora Alcanar, Decideix! Ens felicitem que en el plenari de l’Ajuntament d’Alcanar del passat dijous 28 de gener s’aprovés per majoria absoluta una moció de suport al referèndum d’Arenys de Munt, i per extensió, a les possibles consultes que es realitzin al nostre país. La moció va ser aprovada amb els vots a favor d’Esquerra (4), CiU (3) i Iniciativa Canareva (1), per contra va rebre les abstencions del PSC (3) i el rebuig del PPC (2).


Després d’aquest fet i tenint ben present l’acte de presentació de la Coordinadora del proppassat 22 de gener, ens veiem amb més forces que mai per tirar endavant la consulta popular al nostre municipi, ara a més amb el suport del consistori. Per això tornem a fer una crida a la ciutadania d’Alcanar per a que participi activament de l’organització i de la participació de la festa democràtica que s’esdevindrà a Alcanar i Les Cases el proper 25 d’abril. Junts comencem a caminar!

Alcanar, 29 de gener de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta