1 de febrer del 2010

[Previsió] El director territorial d’Innovació, Universitats i Empresa presenta el nou Decret d’Ordenació d’Equipaments Comercials

Serà dimarts, 2 de febrer, a les 10.30h, a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre.

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha implementat un nou Decret d’Ordenació d’Equipaments Comercials que presentarà en roda de premsa el director territorial del Departament, Josep F. Monclús, aquest proper dimarts, 2 de febrer, a les 10.30 hores a la seu de la Delegació Territorials del Govern

Monclús també presentarà als mitjans de comunicació el Consorci del Comerç, Artesania i Moda, juntament amb els Sistemes de finançament de les Pimes.

Posteriorment, el director territorial juntament amb el subdirector de Desenvolupament Comercial i Artesania, Jordi Cuyàs; la directora d’Artesania, Gemma Amat, i la responsable de moda, Marta Coca, presentaran els incentius al comerç, l’artesania i la moda als comerciants, artesans i empresaris de les Terres de l’Ebre. Serà una sessió informativa a les 13.30h a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta