1 de febrer del 2010

[Nota de premsa] 30è aniversari del Concurs de Suquet de Peix Calero

El Concurs de suquet de peix calero tornarà a ser un dels actes més populars durant les properes Festes Majors de la Candelera, i que enguany celebra la seva 30a. edició.

El dimecres dia 3 de febrer a les 4 de la tarda, la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar serà l’escenari d’una nova edició del concurs de suquet de peix calero, un dels plats típics de la vila marinera del Baix Ebre.

23 participants confeccionaran els seus plats per tal d’aconseguir un dels tres primers premis als millors suquets d’aquesta edició, que rebran una dotació econòmica de 200€, 150€ i 100€ respectivament.

L’acte estarà amenitzat per actuacions musicals i els assistents també podran degustar dolços típics de la vila com els pastissets amb rom cremat.

Per tal de commemorar aquest 30è aniversari, el Patronat de Turisme ha fet una edició especial de botelles de cava commemoratives d’aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta