1 de febrer del 2010

Sandro Rossell visita Tortosa la setmana que es confirma el pas de Joan Laporta a la política

L'exvicepresident del FC Barcelona i precandidat a la presidència del club, Sandro Rossell, serà l'encarregat de pronunciar la xerrada inaugural del tercer cicle de conferències Economia i empresa a les Terres de l'Ebre: projecció i futur, de l'Escola de Negocis (ENPE) que organitzen la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i el Consell Comarcal del Baix Ebre. La conferència de Rossell, titulada El factor humà en el negoci de l'esport d'èlit, tindrà lloc aquest dijous, 4 de febrer, a partir de les 19.30 hores, a la sala Valentín Faura de la Cambra de Comerç. L'accés a la conferència és gratuït, però prèviament cal confirmar l'assistència al telèfon 977 441 537 o bé al correu electrònic tortosa@cambrescat.es.

La presència de Rosell a Tortosa (com a propietari de l'empresa de màrquing esportiu BSM-Bonys Sports Marketing) arriba just la setmana després de la confirmació que les eleccions al FC Barcelona seran el proper 13 de juny. Finalment, no hi haurà un duel entre els antics amics (Rossell i Joan Laporta), però sí entre l'exvicepresident i Alfons Godall [podeu llegir aquí l'entrevista publicada avui a El 9 i ElPunt.cat], confirmat la setmana passada com el delfí principal de l'actual president. Paral·lelament, aquest cap de setmana s'ha consumat el més que probable pas de Laporta a la política, amb l'anunci de la renúncia de Joan Carretero i una entrevista del president del Barça a l'Avui, en què afirma que està preparat i "capacitat" per governar Catalunya. Avui mateix, Carretero ha dit que deixa la direcció de Reagrupament, però que Laporta sempre el tindrà al seu costat. De fet, ha reiterat que Laporta "reuneix moltíssimes condicions" per liderar un projecte que permeti assolir que dins del Parlament de Catalunya la majoria de diputats siguen independentistes i puguen reclamar la independència del país.

+Més informació:

3 comentaris:

  1. Me quedat una mica sorprès pel títol de la conferencia que el senyor Sandro Rosell donarà a la Camara de Comerç dintre del cicle “Economia i Empresa a les Terres de l’Ebre”.
    Tot i no descartant d’antuvi el seu interès, penso que queda un xic fora de lloc de les necessitats reals de les TTEE.

    ResponElimina
  2. Este Sandor Rossel no és este que va dient als amiguets que quan sigue president traurà tot lo tuf de catalanisme del Barça?

    ResponElimina
  3. Doncs ja va sent hora. O es que solsament pot ser del Barça aquell que es catalanista?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta