11 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El DAR publica el "Dossier Tècnic" 40, dedicat a l'aqüicultura

El DAR ha editat el “Dossier Tècnic” número 40, dedicat a a l'aqüicultura, que ja es pot consultar en el portal de Ruralcat (http://www.ruralcat.net/ ).

Aquest “Dossier Tècnic” informa a bastament de diversos temes relacionats amb aquest sector: el futur de l'aqüicultura; la tecnologia i producció de noves espècies com el déntol; el cultiu del pop a la badia dels Alfacs; la seguretat alimentària; la sanitat aqüícola i el nou marc legal; els reptes de la sanitat aqüícola; les necessitats de l'Administració pública en matèria de sanitat animal en relació a l'aqüicultura; la reintroduccióde l'anguila; la visió de l'Associació Catalana d'Aqüicultura (ACA); les previsions de l'aqüicultura a mig termini a Catalunya, i la Xarxa de Referència en Aqüicultura (XRAq).

La presentació d'aquest “Dossier Tècnic” la realitza el director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, i l'entrevista de contraportada està dedicada a José Ramón Castell Gesti, empresari i aqüicultor, i president de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l'Ebre.

Martí Sans assenyala en la seva presentació que "amb aquest document tindrem una peça més que ens ajudarà a entendre millor l'aqüicultura i la seva complexitat a casa nostra, i que contribuirà sens dubte a fer realitat el nostre desig de consolidació i de progrés per al sector de l'aqüicultura".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta