24 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El premi Mossèn Ovidio Tobías "Dona'm la mà" arriba a la seva onzena edició

El premi "Dona'm la mà", instituït per l'associació Mossèn Ovidio Tobías de Tortosa, torna a obrir la seva convocatòria per a aquesta edició 2010 amb la finalitat de premiar, com ja és tradicional, els valors humans de persones anònimes i entitats voluntàries que mereixen el reconeixement de la societat. El premi distingeix a aquelles persones o col·lectius que destaquen per la seva solidaritat envers els altres, per la seva col·laboració en matèria d'ajuda humanitària o per altres raons també altruïstes, sempre que els motius siguin de caràcter voluntari (les bases del premi exclouen els donatius econòmics). El trofeu que es lliura als guanyadors de cada edició és una escultura de l'artista Àngel Acosta, tenint caràcter honorífic. Qualsevol persona, entitat, associació o col·lectiu pot fer la seva proposta dins l'àmbit territorial de la comarca del Baix Ebre.

La convocatòria d'enguany ha estat presentada a l'Ajuntament de Tortosa amb la presència de l'alcalde, Ferran Bel, la regidora d'Acció Social, Anna Algueró, el president de l'associació, Mn. Salvador Ballester, la seva vicepresidenta, Maria Cinta Llasat, el vicari general, Mn. José Luís Arín, i el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler: "Volem que siguin premiats els valors humans de persones que fan coses bones -ha dit Maria Cinta Llasat- coses fora d'allò que és comú. I el trofeu no és important, el que realment ho és, es la recerca i la troballa d'aquests valors". Llasat s'ha mostrat convençuda de la consolidació del premi, i ha aportat la dada de que de les 23 propostes que es van presentar en la primera edició, s'ha passat a les actuals 233.

Així mateix, aquest any es posa paral·lelament en marxa la convocatòria del 5è Concurs Escolar de Sensibilització envers els Valors Humans, en aquesta ocasió fomentant el valor de la pau. En la passada edició corresponent a 2009, es van presentar 500 propostes entre redaccions, dibuixos i projectes solidaris d'entre els CEIP i els IES de la comarca que hi van prendre part. El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, ens que articula la celebració d'aquest certamen infantil i juvenil, ha explicat que s'espera per a la convocatòria d'enguany que la participació sigui encara més alta. El període de presentació de propostes serà del 12 al 16 d'abril i el lliurament de premis tindrà lloc el 20 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta