2 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El president de la Diputació, a l'ofrena floral a la Candelera de l'Ametlla de Mar

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, s’ha desplaçat aquest matí a l’Ametlla de Mar per participar en els actes organitzats en honor a la Mare de Déu de la Candelera, patrona del municipi. Poblet ha presidit l’ofrena floral de les entitats locals a la Verge, juntament amb l’alcalde, Andreu Martí; el vicepresident del Congrés dels Diputats, Jordi Jané, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu. L’ofrena, un dels actes festius centrals de les festes en honor a la Candelera, ha aplegat centenars de veïns i veïnes, que no s’han volgut perdre aquesta celebració festiva tan arrelada al municipi. L’acte ha estat amenitzat per l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, la Banda de Cornetes i Tambors i la xaranga la Farola, amb l’actuació dels capgrossos i gegants

Seguidament, les autoritats presents –entre les quals destaca també la presència del diputat i vicepresident territorial de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, Pere Panisello, i alcaldes d’altres poblacions veïnes- han encapçalat la Missa Major, presidida per Mn. Josep Pau Gil i Llorens, rector de la parròquia de la Mare de Déu de la Purificació, i cantada per l’Agrupació Coral Verge Candelera.

A les 13.00 hores s’ha iniciat la Festa del Vermut, novetat en el programa de festes d’enguany, que ha aplegat tots els veïns a la plaça Nova del municipi. La Festa Major, que se celebrarà fins al proper dia 7 de febrer, inclou nombroses activitats, com la trobada gegantera, el ball de la darrera coca, revetlles, focs d’artifici i el concurs de peix calero, entre moltes altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta