2 de febrer del 2010

[Vídeo] Tortosa s'adhereix al Programa Thao per a la prevenció de l'obesitat i el sobrepès infantil



Tortosa s’ha adherit de forma oficial al Programa Thao per a la prevenció de l’obesitat i el sobrepès infantil en un acte presidit per l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel. L’acte també ha comptat amb l’assistència de la regidora d’Acció Social, Anna Algueró; la regidora de Governació i Ensenyament, Rosa Cid; la coordinadora tècnica del Programa Thao a Tortosa, Alba Huerta; i el coordinador nacional del Programa Thao, Rafel Casas. El Programa Thao, que actua a nivell municipal a gairebé 40 ciutats de l’Estat espanyol, es basa en una iniciativa pionera a Europa que té com a punt de partida el Programa Epode, desenvolupat amb èxit a França des del 2004, amb l’objectiu de promoure una alimentació equilibrada i l’increment de l’activitat física.

La posada en marxa del Programa Thao a Tortosa durant el curs 2009-2010 permetrà promoure un estil de vida saludable entre els prop de 1.800 nens i nenes tortosins, que actualment tenen entre 6 i 12 anys. En una segona fase, al llarg de la temporada 2010-2011, es preveu que també es puguin beneficiar del Programa els nens i nenes de la franja d’edat que va dels 3 als 6 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta