8 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Esquerra denuncia el doble discurs del PSC arran de les declaracions de Xavier Sabaté sobre el cementiri nuclear

Arran de les declaracions públiques de Xavier Sabaté, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, respecte la possible instal·lació del cementiri de residus nuclears a Ascó, les Federacions d’Esquerra del Camp de Tarragona i de l’Ebre volem:

1. Denunciar el doble discurs del PSC sobre la ubicació del cementiri nuclear a la Ribera d’Ebre i, per extensió, a Catalunya. Per les Federacions d’Esquerra es constata que mentre que des d'alguns àmbits del PSC es fa un seguidisme feble de la voluntat del territori de rebutjar el cementiri, des d'altres instàncies del PSC, com es manifesta amb les declaracions de Sabaté, es dóna una àmplia cobertura i col·laboració amb la candidatura d'Ascó per acollir-lo.

2. Manifestar que és inacceptable que el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, es posicioni en contra del propi Govern de la Generalitat de Catalunya, en contra del President, en contra del propi Parlament i en contra de la posició majoritària expressada a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona. En definitiva, el senyor Sabaté va en contra tant de la sobirania popular com de la sobirania política del nostre país.

3. Denunciar la tolerància que la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya té amb les reiterades sortides de to i posicionaments fora de la seva competència territorial, del delegat de Tarragona. Les Federacions d'Esquerra del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre presentaran una queixa formal davant de la Presidència del Govern sobre la impunitat de les actituds públiques del delegat a Tarragona.

4. Denunciar l'obsessió d'alguns personatges del PSC de reincidir en el model d'economia colonial per a les Terres de l'Ebre derivant sobretot a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta instal·lacions impopulars i conflictives, incidint clarament així en el desequilibri territorial existent.

Adam Manyé
President d’Esquerra Camp de Tarragona

Gervasi Aspa
President d’Esquerra Ebre

Dilluns 8 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta