9 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Esquerra rebutja la subhasta tipus Mr. Marshall del govern per acollir el cementiri

Demà pel matí Joan Ridao durant la sessió de control al Govern demanarà al ministre un nou procés d’assignació del cementiri

El portaveu d’Esquerra al Congrés de Diputats, Joan Ridao, en roda de premsa ha demanat avui al ministre d’Indústria, Miguel Sebastián, que dissenyi un nou procés d’assignació del cementiri de residus nuclears perquè "no es lògic ni raonable que només un ajuntament pugui decidir sobre el futur i benestar de tota una generació i tot un territori ". Ridao ha demanat un nou procés que sigui “clarament participatiu i transparent” i no un concurs com el que s’ha fet, “a l’estil Bienvenido Mr. Marshall”.

Ridao ha anunciat que demà pel matí durant la sessió de control al Govern al Ple del Congrés, li demanarà al ministre que faci un nou procés d’assignació del cementiri nuclear que tingui “consens territorial i institucional”. Segons el portaveu republicà "un municipi no pot decidir de manera unilateral el destí d’una comarca", com ha passat amb diferents pobles que han presentat la seva candidatura malgrat l’oposició dels pobles limítrofs.

A més a més Ridao s’ha manifestat contrari a ubicar el cementiri nuclear a Ascó perquè no es pot condemnar aquesta zona a "un monocultiu nuclear", on ja hi ha tres centrals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta