23 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Ginestar serà l'escenari de la VII Festa de la Clotxa de la Ribera d'Ebre

Aquest matí s’ha presentat al mateix municipi la festa del plat més tradicional de la Ribera d’Ebre

23/2/2010. El president del Consell Comarcal, Bernat Pellisa, ha destacat la consolidació d’una festa que serveix d’aparador d’un producte gastronòmic “ amb molta història”. Pellisa també ha destacat l’èxit d’edicions anteriors i ha assenyalat que el proper diumenge s’espera repartir unes 1200 clotxes entre els assistents a la festa. El president de l’ens comarcal ha tancat la seva intervenció incidint en el fet que la promoció de la Clotxa “ també ha de servir per promocionar l’oli de la nostra comarca. Un oli de qualitat, amb prestigi, però que hauríem d’aconseguir comercialitzar amb la denominació de la comarca. Sé que seria un esforç pels productors però entenc que hauríem d’intentar que l’oli de la Ribera d’Ebre tingui el reconeixement que es mereix”.

L’alcalde de Ginestar, Josep Maria Domènech, ha agraït al president de l’ens comarcal la possibilitat d’organitzar un esdeveniment d’abast comarcal, així com a les entitats del municipi la seva participació, ja que seran les encarregades de l’organització de la festa.

Enguany el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luís Mora, serà l’encarregat d’obrir la festa amb el prego inaugural. El tiquets de degustació tindran un preu de 3€ i la festa estarà amenitzada amb per la Banda musical “La Ginesta” de Ginestar. L’acte del proper diumenger serà el tret de sortida per la temporada de la Clotxa als restaurants de la comarca que oferiran, fins al dia 1 de maig, aquest plat, amb les particulars variants de cada restaurador, a la seva carta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta