12 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Governació posa en funcionament un bloc del departament per facilitar el debat i l'opinió

Aquesta és una nova via de contacte directe amb la ciutadania, que a més d'informar-se podrà comentar les actuacions del departament

El Departament de Governació i Administracions Públiques obre un bloc (http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/dgap/ ) per establir una nova via d’informació i contacte amb la ciutadania, en un format més àgil i dinàmic que el del lloc web clàssic.

En aquest bloc es publicaran entrades sobre els principals temes d’actualitat del Departament i els lectors que vulguin podran debatre i exposar les seves opinions al respecte a l’apartat de comentaris. A través d’aquest bloc també es pot accedir al canal de vídeos Governació TV que el departament manté a Youtube, i als enllaços de les principals webs d’informació dels temes de gestió del Departament.

La posada en funcionament del bloc coincideix amb l’aprovació i la tramitació parlamentària de diverses iniciatives legislatives impulsades des de Governació. Per això, les primeres entrades del bloc tracten sobre la nova organització territorial de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta