10 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La Diputació amplia el catàleg de programacions culturals per als ajuntaments del Camp i l'Ebre

Aquesta eina ofereix les activitats culturals de més de 800 grups locals als ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre

La Diputació de Tarragona ha actualitzat el catàleg de Programacions Culturals vigent, que posa a disposició dels ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, amb 17 noves incorporacions. Així ho ha aprovat la Junta de Govern de la institució intercomarcal, que amb aquesta actuació aposta per difondre i promoure la cultura arreu de la demarcació, i posa a l’abast dels municipis un ampli i variat ventall de propostes culturals ofert per més de 800 grups.


Les entitats culturals que s’adhereixen al catàleg de programacions es relacionen a continuació:

Angélico Musgo. Animació Infantil, teatre de titelles.
Associació Cultural Lucifers. Música, grallers.
Buhos, Música.
Catrock. Música.
Coral Santa Rosalia. Música.
DeBlassis. Música.
Duo Burzyñska-Branch. Música Clàssica i de Cambra.
El Pati de les Cireres. Música.
Esbart Reus Dansa. Balls i Danses.
Grup Arabesk. Danses del món.
Juan Becerra. Música Clàssica i de Cambra.
Los Glosters. Música.
Nika Rodríguez. Música.
Orquestra Simfònica Treu-li la pols al teu instrument. Música.
Respectmark & The incoherent Band. Música.
Trio expressionista. Música Clàssica i de Cambra.
Un set i un vuit. Animació infantil.


L’e-CATÀLEG es pot consultar a www.dipta.cat/ecatalegcultura. Es tracta d’una eina que permet accedir a tota la informació sobre els grups; agilitar la sol·licitud i la contractació, i consultar l’agenda cultural de totes les actuacions, entre d’altres.


El catàleg de la Diputació de programacions culturals té com a objectiu oferir als ajuntaments la possibilitat de programar activitats culturals de grups del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. La Diputació finança el cost de la contractació d’aquestes activitats, la qual cosa suposa un gran avantatge per als ajuntaments. De fet, durant l’any 2009 la Diputació de Tarragona va destinar un total de 106.455 euros entre gairebé 40 municipis per a la contractació d’activitats culturals i festives incloses al Catàleg de Programacions Culturals per als ajuntaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta