12 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Nou tríptic d'Arnes i nou disseny del díptic del Centre d'Interpretació de la Mel

El proper dilluns dia 15, a l'Ajuntament d'Arnes, a les 19 hores, es durà a terme l'acte presentació del nou tríptic d'Arnes i el nou disseny del díptic del Centre d'Interpretació de la Mel a tots els serveis turístics del poble i comerços.

El tríptic d'Arnes està compost per un planell central, amb indicacions de com arribar als llocs d'interès. Una altra pàgina indica els itineraris que es poden fer pels Ports d'Arnes, la Via Verda, la Ruta Ciclista, etc., i una guia amb els allotjament, bars, restaurants i serveis turístics que ofereix la població.

El díptic del Centre d'Interpretació de la Mel explica que hi ha en l'esmentat centre a través de l'abella protagonista del mateix: la Dolça. En el centre s'hi troba l'abella Dolça, la qual mitjançant un aufiovisual de 3D explica les feines que realitza; a més, al Geoscopi es pot veure la morfologia de l'abella reina, de l'abellot i de les obreres. L'apicultor d'Arnes explica d'una manera molt divertida com recull la mel i, finalment , es poden veure les eines dels apicultors i més explicacions als panells en forma de cel.les.

Les dues publicacions es poden trobar a la web municipal: http://www.arnes.altanet.org/  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta