18 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Operació de Mossos i Policia Local contra el tràfic de drogues a Tortosa

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa han desmantellat dos punts de venda de droga al nucli antic de Tortosa en una operació que ha acabat amb quatre persones detingudes, una de les quals ha ingressat a presó. Els agents han decomissat una gran quantitat de drogues i han recuperat una seixantena d'objectes de dubtosa procedència que els compradors feien servir com a moneda de canvi en la transacció dels estupefaents.

Els quatre detinguts són veïns de Tortosa: Maria Teresa H. E. de 50 anys i nacionalitat espanyola, Juan Antonio G. R., de 57 anys, de nacionalitat espanyola; Abdelaziz B., de 32 anys, de nacionalitat marroquina; i Abderrahmane G., de 23 anys, també de nacionalitat marroquina.

Les investigacions es van iniciar arran de la detecció d'un habitatge de la capital del Baix Ebre on, presumiblement, es venien substàncies estupefaents. De fet, la investigació, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local, va permetre comprovar que a la casa hi havia constants anades i vingudes de potencials compradors.

Agents dels Mossos d'Esquadra van escorcollar la casa, sota manament judicial, i van detenir tres persones per un delicte contra la salut pública, entre les quals s'hi trobava la principal sospitosa, la veïna de Tortosa que ha ingressat a presó. El mateix dia, es va dur a terme l'escorcoll d'un altre habitatge molt proper, on la Unitat d'Investigació sospitava que també s'hi traficava amb drogues. Allí els agents van detenir a Abderrahmane G., també per un delicte contra la salut pública.

Als dos escorcolls, els agents van poder decomissar 43 grams d'heroïna -tant en roca com ja preparada per a la seva venda en dosis-, 19 grams de cocaïna, més de 260 grams d'haixix i gairebé 200 grams de marihuana, a banda d'abundant substància de tall. També es va trobar una arma blanca prohibida i una arma de foc simulada, així com gairebé 3.000 euros en efectiu, fraccionats en bitllets de diferent valor.

Els quatre detinguts, però, no sols acceptaven pagaments en metàl·lic per a les substàncies estupefaents, sinó que també venien la droga a canvi d'objectes de dubtosa procedència. D'aquesta manera, a l'escorcoll es van poder recuperar més d'una seixantena d'objectes de suposada procedència il·lícita, sobretot telèfons mòbils i petits aparells electrònics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta