2 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Satisfacció al PSC per l'aprovació del projecte de llei de vegueries i l'anunci que la de l'Ebre serà la primera en crear-se

El PSC de l'Ebre vol mostrar la seva satisfacció per l'aprovació per part del govern, tal com ha anunciat el president Montilla, del projecte de Llei de Vegueries i l'anunci que la primera nova vegueria en crear-se serà la de les Terres de l'Ebre després de les actuals quatre diputacions provincials. Els socialistes, que han mostrat des del primer moment tot el seu suport a l'acció que estava duent a terme el govern d'Entesa per impulsar aquest nou projecte de llei d'ordenació de Catalunya en set vegueries, ja havien demanat que s'avancés en la creació de la de les Terres de l'Ebre. La petició venia argumentada pel fet que aquesta vegueria té el ple reconeixement exterior arreu del país, gaudeix de consens intern a les Terres de l'Ebre i respecta la lletra de l'Estatut i de la Constitució. Així, el PSC de l'Ebre considera que avui s'ha fet un pas decisiu per fer realitat una reivindicació històrica del catalanisme polític transversal com és la reordenació territorial de Catalunya en vegueries, una reordenació que serà clau per al creixement i futur del nostre territori i molt sentida especialment a les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta