22 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Tortosa organitza una gala benèfica a favor dels damnificats d'Haití

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una crida a la ciutadania perquè participi i assisteixi a la gala benèfica que tindrà lloc a la ciutat el proper dia 7 de març a favor dels damnificats pel terratrèmol d'Haití. Aquesta iniciativa prové de l'entitat Vent Fort i voluntaris de Tortosa sensibilitzats amb la població d'Haití i la difícil situació que travessa el país després del ferotge terratrèmol del passat mes de gener. Amb l'objectiu de recollir fons i enviar-los a Haití, s'ha organitzat una gala benèfica on participaran desinteressadament molts artistes i músics de les Terres de l'Ebre. 'Creiem que la gala és una manera atractiva i directa de cridar la ciutadania a ajudar la població d'Haití i, especialment, un dels col·lectius que més estant patint les conseqüències que són els nens', ha explicat, Alfredo Ferré, de l'entitat Vent Fort. Es per això que tots els recursos obtinguts aniran en benefici de l'entitat Unicef, especialitzada en l'ajuda a l'infància, qui garantitza que la finalitat íntegra dels fonts recaptats serà per als nens d'Haití.


La gala benèfica tindrà lloc el dia 7 de març a partir de les set del vespre al teatre auditori Felip Pedrell, de Tortosa, espai cedit per l'Ajuntament de Tortosa. Entre els artistes convidats hi ha els Quicos, el padre Padre Jony, l'actriu Belen Fabra, la cantautora Montse Castellà, el jove músic Joan Rovira, el grup Dalai que realitzaran un concert de tribut a Mecano, David Espinós, Alexandra Palamo i José Luis Villa, entre molts d'altres. A més de música hi haurà animació, sorteig de regals i moltes sorpreses. Prèviament a l'inici de la gala, hi haurà una trobada de colles de tabalers i dolçainers a l'exterior del recinte. 'Crec que la ciutadania de Tortosa sempre ha respost satisfactòriament a les crides de solidaritat i aquest cop espero que també ho farà' ha dit l'alcalde, Ferran Bel.

El preu d'entrada de la gala és de 15 euros a platea i 10 a l'amfiteatre. També s'ha obert un número de compte per fer donatius: 2100 0594 80 0200196678 i a través del blog donalamalsnensdhaiti.blogspot.com .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta