12 de febrer del 2010

[Previsió] Dilluns i dimarts es faran les primeres compareixences davant la comissió d’investigació sobre l’incendi d’Horta de Sant Joan

Lliurada al Parlament la major part de documentació reclamada per la comissió
Dilluns 15 i dimarts 16 de febrer de 2010, a les 10 hores. Sala de grups

Dilluns, 15 de febrer, a les deu del matí, començaran a fer-se les primeres quatre compareixences davant la comissió d’investigació sobre l’incendi forestal d’Horta de Sant Joan, que va quedar constituïda dilluns passat i que presideix el socialista Higini Clotas, vicepresident primer de la cambra.

Dimarts, també a partir de les deu del matí, es farà la segona sessió de compareixences, en què prendran la paraula vuit compareixents més. Els dotze compareixents de la setmana entrant seran els primers de fer-ho després que dimarts passat la comissió d’investigació aprovés per unanimitat fer quaranta-sis compareixences.

Dilluns compareixeran Ignasi Rodríguez, subdirector de Boscos i Gestió de la Biodiversitat del Departament de Medi Ambient; David Rodríguez, director del Servei Meteorològic de Catalunya; Miquel Àngel García Readigos, cap de l'Àrea Regional de les Terres de l'Ebre del cos d’agents rurals i instructor responsable de l'atestat, i Antoni Mur, inspector en cap dels agents rurals.

Dimarts compareixeran Salvador Carbó, director del Museu Picasso d'Horta de Sant Joan; Xavier Fortuño, Lluís Gil, Elias Gil, Jordi Giné, veïns, tots quatre, d’Horta de Sant Joan; Fèlix González, inspector en cap de la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre, i Raül Quílez, tècnic del Servei Forestal del cos de bombers de València. La compareixença prevista a l’ordre del dia de Nicolás Coste, comandant dels bombers del Departament del Gard (França), ha estat posposada per a una pròxima reunió de la comissió.
Lliurament de documentació

Per altra banda, el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha lliurat avui la documentació que la comissió d’investigació va demanar tant del seu departament com del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Boada ha entregat la documentació, que anava en quatre caixes, al registre del Parlament, ha explicat que aquest primer lliurament inclou el 95 per cent de la documentació demanada per la comissió, i que queda pendent el sumari del cas, ja que el departament està a l’espera de l’autorització de la jutgessa de Gandesa, i també alguna documentació relativa a la conselleria de Treball i material audiovisual sol·licitat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Les sessions de la comissió s’emetran per la web del Parlament (http://www.parlament.cat/ ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta