10 de febrer del 2010

[Previsió] El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acull divendres el lliurament dels XVI Premis Grup Sagessa

Dia: divendres, 12 de febrer de 2010

Hora: 20.00 h.

Lloc: Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà, divendres vinent dia 12 de febrer, el lliurament dels Premis Grup SAGESSA, en la seva setzena edició. Enguany s’hi han presentat 137 treballs d’investigació realitzats per professionals dels diferents centres del Grup, que opten a algun dels premis que s’atorguen en els següents àmbits:

Atenció Primària
Atenció Sociosanitària
Atenció d’Infermeria
Recerca Bàsica
Recerca Clínica
Recerca Epidemiològica
Gestió Sanitària i Economia de la Salut
Qualitat
Atenció al client i comunicació
Atenció en l’àmbit educatiu
Atenció en l’àmbit social
Beca per a la realització de la tesi doctoral
Trajectòria professional

L’acte comptarà amb la presència de la Sra. Marina Geli, consellera de Salut, el Sr. Ferran Bel, alcalde de Tortosa i el Sr. Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus i president del Consell d’Administració del Grup SAGESSA, entre altres personalitats.

Un cop finalitzat el lliurament de premis, el Mag Lari ens presentarà el seu espectacle “Secrets” i, posteriorment s’oferirà un refrigeri.

Tortosa, 10 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta