16 de febrer del 2010

[Previsió] L'estació nàutica de la Ràpita, al Palau Robert

Sant Carles de la Ràpita, el municipi de les Terres de l’Ebre on la terra abraça el mar, presenta apostes turístiques d’alta qualitat, amb interessants descomptes per Setmana Santa

El proper dimecres 3 de març, a les 11.30 hores, es celebrarà al Palau Robert (Sala Cotxeres) el primer aniversari de l’estació nàutica de Sant Carles de la Ràpita: la major oferta turística al Delta de l’Ebre: activitats, rutes, allotjament, gastronomia… amb interessants descomptes per Setmana Santa. A més, es presentarà el primer col·lectiu de cuina on estan representats els sectors productor i gastronòmic de les Terres de l’Ebre. L’acte estarà presidit per l’Alcalde-President de la Ciutat Real de Sant Carles de la Ràpita, Miquel Alonso Cruelles.

Aquest municipi, conegut pel seus arrossos i els productes del mar - els llagostins, el peix i el marisc- ha guanyat pes al mercat turístic per la seva gastronomia així com per la seva oferta de turisme actiu (vela, caiac, kitesurf, cicloturisme, ecoturisme, entre altres). Aquest any es posaran en marxa propostes de promoció turística que seran clau pel municipi i que es presentaran a la roda de premsa: la singular Ruta del Musclo i la Ostra, les més de 150 activitats que aglutina l’Estació Nàutica (http://www.enlarapita.com/ ), i el nou Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre.

Al finalitzar la presentació, es convidarà a tots els assistents a una degustació dels productes gastronòmics de Sant Carles de la Ràpita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta