18 de febrer del 2010

[Previsió] Tot preparat a l’Ametlla de Mar per a l’inici del seu carnestoltes

El poc espai de temps que el final de la Festa Major de la Candelera deixa per a l’organització del Carnestoltes a l’Ametlla de Mar, va fer que la Regidoria de Festes de l’Ajuntament calero endarrerís aquesta celebració fins al pròxim cap de setmana.
Així demà divendres dia 19 de febrer per la tarda s’iniciarà la disbauxa amb la Rua Infantil que a partir de les 15h ocuparà els carrers més pròxims a la zona escolar amb les comparses dels alumnes del CEIP Sant Jordi i la Llar d’Infants Xerinola, i que clourà una estona després a les instal·lacions escolars amb la lectura del testament del Rei carnestoltes Infantil.

Ja de cara al dissabte dia 20, la primera de les concentracions està prevista a les 17h a l’Ajuntament per assistir a la lectura del testament des del balcó de la Casa de la Vila i posteriorment s’iniciarà la rua que finalitzarà a la Plaça Nova amb musica de xaranga.

Per la nit la concentració també serà davant de l’Ajuntament a partir de les 10 i posteriorment la rua es dirigirà al Poliesportiu Municipal Galetet on hi ha programat el Ball de Carnestoltes amb l’actuació de la Fundación no hay manera fins a altes hores de la matinada amb discoteca mòbil inclosa. La regidoria de festes obsequia a totes les disfresses prèviament inscrites amb un entrepà i un refresc de matinada.

De cara al diumenge tindrà lloc la darrera de les rues que s’iniciarà de davant de l’Ajuntament a partir de les 17h i traslladarà les disfresses i comparses fins al Poliesportiu amb la musica de xaranga. Allí es farà l’entrega dels premis d’aquest any i tindrà lloc una xocolatada popular.


Aquest any els premis previstos per la Regidoria de Festes són els següents :


Categoria sènior


1 premi individual 75 € + trofeu

1 premi parella o trio 150 € + trofeu

1 premi grup fins a 9 persones 200 € + trofeu

1 premi comparsa A partir de 10 persones 250 € + trofeu

1 premi carrossa fix de 60 € x carrossa 300 € + trofeu


Categoria infantil


1 premi individual Regal + trofeu

1 premi parella o trio Regal + trofeu

1 premi grup fins a 9 persones Berenar + trofeu

1 premi comparsa A partir de 10 persones Berenar + trofeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta