19 de febrer del 2010

Sabaté (PSC) denuncia el «menyspreu» de CiU al pavelló firal

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va acusar ahir el govern de CiU de promoure una «campanya de desprestigi» contra el pavelló firal i esportiu de Remolins, una de les obres de la seua etapa a l'alcaldia. Sabaté va afirmar que CiU està permetent el «deteriorament» del pavelló, «un gran equipament que Tortosa necessitava i que ja figurava en el pla general del 1986, però que Bel hauria preferit en un altre lloc de la ciutat». L'exalcalde va lamentar que l'Ajuntament no haja solucionat en tres anys els problemes de falta d'aigua calenta, i també que amb el nou poliesportiu del Temple vulga deixar el pavelló de Remolins només per fer-hi fires. «Si té problemes constructius, la garantia dura fins al 2013», va dir.



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-02-2010 Pàgina 9

+Més informació:
-[Àudio] Joan Sabaté (PSC) critica l'incompliment del PAM de Tortosa
-[Nota de premsa] El PSC denuncia l'“incompliment generalitzat del Pla d'Actuació a Tortosa”

9 comentaris:

  1. Senyor Sabaté, jo no parlaria de menyspreu en una obra que vostè sap que ha ultrapassat amb escreix el pressupost i que ha suposat una llosa pel municipi. Podríem parlar mes aviat d’infrautilització d’aquest equipament en el que vostè hi va posar-hi molt interès com pavelló cobert per fires sense tenir en compte una funcionalitat mes amplia per activitats diverses. Ara resulta que no es pot utilitzar com sala de concerts, dons no te una mínima acústica, no es pot utilitzar com pavelló esportiu perquè no hi ha dutxes i altres mancances...Senyor Sabaté, quan el seu govern municipal va decidir tirar endavant aquesta obra, com pensava donar-li una utilitat durant tot l’any ? Com vostè sap, una casa que no s’hi viu es deteriora al pas del temps.

    ResponElimina
  2. Que el pavelló te moltes mancances de construcció és evident, però no podem parlar de infrautilització ja que CENTENARS d'esportistes l'utilitzen cada setmana i especialment els caps de setmana. Falten vestidors, però no aigua calenta. També es va solucionar el "chapucer" terra de la pista esportiva principal. De tota manera, com proliferen les fires, es necessita un pavelló esportiu nou.

    ResponElimina
  3. Que jo sàpiga, el seu nom -o al menys, el nom que apareix en aquest article- és "Pavelló Firal". "Firal" és un adjectiu que remet a "Fires", per tant, lo de organitzar competicions esportives o concerts musicals és una cosa addicional.
    Crec que els problemes que poden haver per afegir-hi l'adjectiu d'"esportiu" no són tan importants com algú ens vol fer creure.
    Pel que fa a l'adjectiu "musical", llavors els problemes ja es multipliquen, principalment perquè suposo que a l'arquitecte que el va dissenyar no li va informar ningú d'aquesta finalitat que no sé ben bé qui se l'ha inventada.
    Si es volen fer concerts i bona sonoritat (ejem, ejem...) per això tenim un Auditori... o no?
    I si volem fer gimnàstica i esdeveniments esportius, per a això ja tindrem el flamant nou pavelló que ens "regalarà" al Temple el sr. Bel.
    "Al Cesar lo que es del Cesar".

    ResponElimina
  4. Per cert, McCalan, què te a veure el pressupost i el cost de l'obra amb el suposat menyspreu per part de Ciu?
    Segons tú, és per això que el menysprea??
    Crec que les raons les hem de buscar per un altre cantó...

    ResponElimina
  5. Una prova de les ganes que en tenen de desprestigiar el Pavelló, es el tractament que es va fer de la última gran ventada, el mateix dia van caure dos pins de l'escorxador, i una peça a la façana del Pavelló, al web de l'Ajuntament van recollir la noticia dels desperfectes del Pavelló, dient fins hi tot que no havia estat cap gran ventada i no van fer cap menció a la caiguda dels dos pins en tot l'enrenou que va provocar.

    ResponElimina
  6. La veritat és que esportivament s'esta aprofitant molt més del que em pensava. Ho dic pels torneigos de futbol sala que s'hi juguen allí cada fi de setmana, algú sap si s'hi practica algun altre esport habitualment?

    ResponElimina
  7. El temple de Sabatenkamón, l'enigma dels arqueòlegs de les finances públiques i dels ciutadans de Turtuxa.

    ResponElimina
  8. Respecte als esports, em consta que es fan habitualment entrenaments i partits de bàsquet juvenil i en quan a al finançament del Pavelló, es ser que va excedir el pressupost previst, com sol passar a totes les obres, però ni la quantitat ni la manera d'amortitzar-lo son cap enigma, si no tot el contrari.

    ResponElimina
  9. Sinó que li pregunten al senyor Franquet....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta