24 de març del 2010

Alícia Sánchez Camacho inaugura dijous la nova seu del PP a Tortosa

[Nota de premsa] La Presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, inaugurarà demà, dijous 25 de març, la nova seu del Partit Popular de Tortosa (carrer Sant Ildefons, 8, principal 1, Tortosa) on saludarà als simpatitzants i militants de la ciutat. La Presidenta estarà acompanyada pel President Provincial de Tarragona, Alejandro Fernández, així com pel diputat autonòmic ebrenc Joan Bertomeu.


Posteriorment, a les 19 hores, Sánchez Camacho realitzarà una conferència a la Cambra de Comerç de Tortosa. En el marc del 3r cicle de conferències “Economia i empreses a les Terres de l’Ebre: projecció i futur”, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa acollirà la conferència “Els reptes de la Catalunya del s. XXI”, a càrrec de la presidenta del Partit Popular de Catalunya i senadora, Alicia Sánchez-Camacho.

4 comentaris:

  1. Pot estar contenta, en seran dos.
    Menys dona un PP a l'Ebre.

    ResponElimina
  2. Vindrà també la Montse Nebreda? ;)

    ResponElimina
  3. Gràcies Alicia per donar suport de tot cor als votants del PP de tortosa !!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta