24 de març del 2010

Amposta prepara el 24è Saló de la Infància i la Joventut, que homenatja el Petit Príncep

[Nota de premsa] Amposta obre el proper divendres les portes del 24è Saló de la Infància i la Joventut que es realitzarà al Pavelló Firal del 26 al 31 de març. Les activitats del Saló van destinades a infants i joves de 0 a 16 anys i enguany les activitats s’organitzaran entorn al Petit Príncep, el cèlebre personatge creat per d’Antoine de Saint-Exupéry. Laia Subirats, regidora de Serveis Socials i Participació Ciutadana, ha volgut manifestar el seu agraïment a les entitats que col·laboren voluntàriament en l’organització de les activitats que ofereix el saló, que compta amb un pressupost de 30.000 euros.

A més, ha explicat que els vint-i-quatre anys d’història del saló demostren “no solament que està plenament consolidat, sinó que a més ajuda a conciliar la vida familiar i laboral dels pares que en aquestes dates no tenen vacances durant tota la setmana, donant també un servei als infants”

Així doncs, el saló obrirà les seves portes aquest divendres dia 26 de març amb una jornada gratuïta a la que acudeixen tots els escolars de la ciutat i també del Poble Nou del Delta, la inauguració anirà a càrrec del mateix Petit Príncep i dels gegant Sol i Lluna.

Fins el proper dimecres dia 31, infants i joves podran gaudir dels més de 4.000 metres quadrats d’activitats que han organitzat les àrees de Joventut, Serveis Socials i el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament d’Amposta. El Saló compta amb una zona de ludoteca destinada als petits de 0 a 3 anys, activitats esportives i creatives per nens a partir de 4 anys i la zona jove amb el taller de samarretes, la revista, Play Station i jocs d'ordinadors en línea i taller de slot, dj’s i un toro mecànic.

La resta d’activitats inclouen les més tradicionals com el rocòdrom, el taller de pintura de samarretes i maquillatge.

L’horari en què el saló està obert al públic és de 10 a 13 i de 16 a 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta