14 de març del 2010

Godall celebra la setena edició de la Fira de l'Oli i de l'Espàrrec

[Nota de premsa] El president de la Diputació, Josep Poblet, ha inaugurat aquest divendres a la tarda la 7a edició de la Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall, un certamen popular que promou les excel·lències d’aquests productes agroalimentaris. Poblet ha estat rebut per l’alcalde de la localitat i diputat, Francesc Josep Miro, i altres membres de la corporació municipal. Tot seguit s’han desplaçat a la Cooperativa, on ha visitat els diferents estands de la fira, acompanyat pel president de l’entitat agrícola, Hipólito Meiriño, i els membres del consistori.

En el seu parlament inaugural, el president de la Diputació ha destacat la gran qualitat dels productes de Godall, el Montsià i totes les Terres de l’Ebre. Poblet ha encoratjat el municipi a continuar en aquesta línia i ha reiterat el suport de la Diputació en la promoció dels productes locals de qualitat i en altres àmbits, per tal de contribuir al reequilibri del territori i a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

L’acte ha inclòs un aperitiu i l’actuació de l’Agrupació Musical de Godall. La fira, que continuarà durant tot aquest cap de setmana, inclou nombroses activitats, com ara xerrades tècniques, esmorzars populars, concursos gastronòmics, activitats infantils, esports, degustacions, exposicions culturals i un mercat popular, entre d’altres. El certamen agroalimentari l’organitza Agrícola Catalana i secció de Crèdit de Godall, SCCL.

El certamen acull un total de quaranta estands on és mostren bàsicament productes agroalimentaris elaborats bàsicament amb els dos productes estrella de la fira: l’oli (oli verge i oli verge extra) i els espàrrecs.

A l’acte hi han estat presents, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Gastor i els diputats, Joan Josep Malràs i Maria José Beltran. Així com la practica totalitat de la població que es concentra davant de la Cooperativa per presenciar de l’actuació musical de l’Agrupació Musical de Godall, Una actuació que finalitzar amb la interpretació de l'himne de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta