26 de març del 2010

Naix l'Ebre TV, la televisió de La Veu de l'Ebre "per donar veu a la vegueria"

[Ebreditgital.cat] L'Ebre TV, la nova televisió digital terrestre catapultada a partir de l'històric bagatge desenvolupat en els últims cinquanta anys pel setmanari LA VEU DE L'EBRE i els seus antecessors, inaugura la programació regular aquest divendres 26 de març. L'acte d'inauguració és presidit pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i compta amb molts invitats. Comença així l'etapa audiovisual i multimèdia de tots els mitjans del grup L'Ebre, per obrir un nou potencial reequilibrador a través dels mitjans de comunicació. Més informació a www.ebredigital.cat.

4 comentaris:

  1. Cucaferes, Harun El Pussah i el visir Iznogud.
    Perdò, Athos, Portos i Aramis.
    ;-)

    ResponElimina
  2. Quina coincidencia,inaguren una tele als temps que corren i es fa l'anunci d'un donador anonim per les escales de la catedral, raro,raro,raro.

    ResponElimina
  3. Com es diu en aquests casos, llarga vida, o per molt anys per L'EBRE TV i per a les altres dos ( Canal 21 i Canal T.E. ). Peró molt em temo que, com ja deia Arasa ahir mateix -dia de la inauguració- aquesta oferta de televisions en un territori que no arriba als 200.000 habitants, no pot durar ni dos anys. I aixo tenint en compte que la pública no s'ha posat en marxa, ni es deurà posar; de fet, l'EBRE TV ja es postula o s'ofereix com a tele de servei públic i quasi quasi com oficial, esperem que el següent pas no sigui el d'oficialista. Pot ser una manera d'aconseguir la major part del pastis de la propaganda institucional, i aixi la més important font d'ingressos que, si tornem a la polèmica de les escales de la Catedral, aquí tindríem un altre exemple de com "ajudar" una empresa privada des de l'Administració.
    Sigui com sigui, enhorabona, i de moment, sols que no ens facin sentir vergonya aliena com la (extinta?) TTV, ja és per felicitar-nos.

    ResponElimina
  4. Esperem que alguna de les tres, o quatre, tv's ebrenques encerti un format modern, participatiu, des-institucionalitzat, alegre i agosarat.
    Lo altre continuarà amb el model matxucador habitual: publicitat i noticies d'agència i subvencionades.
    Ànims doncs per a totes, encara que els publicistes siguen pocs i amb poc pressupost.
    Per cert, en la presentació de l'Ebre-tv, esmentaven el Rambla i l'Arasa, la contribució històrica dels diaris precedents a la Veu de l'Ebre. Seria molt digne que ens oferissin als ebrencs una hemereoteca digital, a la manera de La Vanguardia, amb les edicions de La Voz del Bajo Ebro, Migjorn, Ebre-informes, l'Ebre, etc
    Més ànims.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta