5 de març del 2010

[Nota de premsa] La comissaria de la Policia Local de Tortosa obre les seves portes als escolars

L'Ajuntament de Tortosa i el Camp d'Aprenentatge de l'Ebre i el Centre de Recursos Pedagògics del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya han endegat una nova edició del programa educatiu 'Descobreix la teua ciutat' adreçat als alumnes de la ciutat i pedanies de Tortosa, Tivenys i Alfara de Carles, des de l'educació infantil fins a 4 d'ESO. En total hi participaran més de 4.500 alumnes que visitaran diferents serveis i espais de la ciutat perquè els escolars coneguin de primera mà el Mercat Municipal, l'Ajuntament, les muralles de Tortosa, la deixalleria, el transport públic o el parc Teodor Gonzàlez, entre d'altres. El programa ofereix un total de 17 activitats i entre les novetats d'enguany hi ha la visita a la comissaria de la Policia Local de Tortosa, on els alumnes descobriran les noves instal·lacions situades al barri de Remolins, parlaran amb els policies que els explicaran la seva feina, coneixeran el parc mòbil, les sirenes i la unitat canina.

La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, ha explicat que per a l'edició d'enguany, el programa inclou nou material didàctic i audiovisual que es posa a disposició dels centres perquè l'utilitzen com a material de treball. 'El que pretén aquest programa és apropar els alumnes als espais i serveis de la ciutat perquè coneguin com són, el seu funcionament i afavorir així la seva formació cap a una ciutat més sostenible i més cívica'.

També s'ha recuperat l'activitat 'Descobreix el riu Ebre', pels alumnes de primària, que faran un viatge en vaixell per conèixer de més a prop el riu, la flora i fauna, el bosc de ribera, etc.

Els alumnes participants en el programa pertanyen als CEIPs de Bítem, Els Reguers, Vinallop, Campredó, Daniel Mangrané de Jesús, el Temple, Ferreries, la Mercè, Remolins, col·legi de la Consolació, col·legi Diocesà de la Sagrada Família, col·legi Teresià, els IES de l'Ebre i Joaquim Bau, els col·legis d'educació especial Sant Jordi i Verge de la Cinta i els ZER d'Alfara i Tivenys.

Les activitats, que ja han començat, es perllongaran fins al 21 de maig i tot el material didàctic es pot consultar a: http://agora.xtec.cat/se-baixebre/intranet/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta