5 de març del 2010

Tota la setmana serà 'Divendres' a Tortosa

Aquesta setmana vinent, de dilluns 8 fins al dijous 11 de març, el programa Divendres de TV3 té previst instal·lar-se a Tortosa i fer connexions en directe totes les tardes, entre les 16.30 i les 18.30 hores. El magazín presentat per Xavier Coral i Espartac Peran tocarà temes molt diversos i entrevistarà diferents persones vinculades amb la Festa del Renaixement, el riu, el rem i el ciclisme. La llegenda de la Cucafera també tindrà un protagonisme especial, però sobretot cal destacar les actuacons en directe de Saragatona i del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. A banda, l'il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch farà una rèplica de la seua pintura del Mur de Berlín.

Segons ha informat avui l'Ajuntament, l'equip del programa de TV3 s'instal·larà dilluns amb un gran plató mòbil a l'avinguda Felip Pedrell, a l'alçada de la plaça Barcelona. Des d'allí, el copresentador del programa, Espartac Peran, farà les connexions en directe i donarà pas a les entrevistes i a les actuacions. Algunes d'aquestes actuacions, com la que es farà dimarts al voltant de les 18.00 hores -una exhibició de muixer Quico Vallespí- obligarà a fer talls puntuals a l'avinguda Felip Pedrell. La Policia Local senyalitzarà degudament tota la zona i farà les desviacions de trànsit oportunes. L'Ajuntament ha col·laborat activament amb els equips de producció i continguts de TV3 per facilitar-los la realització del programa Divendres a la ciutat. Per la seua banda, Televisió de Catalunya ha convidat tota la ciutadania que ho vulga a presenciar en directe el programa des de la plaça Barcelona.

9 comentaris:

  1. Per a mi tota la setmana sera divendres,dissabte i diumenge,com estic al paro,a veure a quin representant,impresentable,
    presentaran de Tortosa a tant folcloric programa.Hagan juego señores,
    candidat nº1 Ferran Bel
    candidat nº2 Domingo Tomas
    candidat nº3 Gustau Moreno
    candidat nº4 Artur Gaya
    candidat nº5 La Nuria M,gran escritora de betssseller i gran psicologa i demagoga de la cosa esa
    No se si tindre tanta cinta de video per grabar tanta tonteria.

    ResponElimina
  2. Home, els quatre primers, trobaria perfectament normal que hi ansessin, sobre l'ultima, pos si, potser podríem trobar algú més interessant, tu per exemple? Nomes per a que expliquessis que encara graves en cinta tendria sentit.

    ResponElimina
  3. Nostra cinta (VHS) sobre tot!

    ResponElimina
  4. aquella era de cassette

    ResponElimina
  5. Jordi Jordan estaria molt be.

    ResponElimina
  6. La repanoxa seria Jordi Angelats!

    ResponElimina
  7. Jo aposto per Karmele Marchante, la tortosina més popular amb diferència.

    ResponElimina
  8. OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
    Ha nevat a Barcelona!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta