21 d’abril del 2010

El DAR estudia alternatives de turisme aqüícola a les batees del Delta de l'Ebre

[Nota de premsa] Les muscleres poden esdevenir un complement de diversificació econòmica per a l'activitat

El director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, i el director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitat i Enpresa a les Terres de l’Ebre, Josep Felip Monclús, oferiran demà una roda de premsa per presentar una prova pilot de turisme aqüícola a les batees del Delta de l’Ebre.

La possibilitat de fer servir les muscleres, de forma complementària, per a realitzar activitats turístiques relacionades amb la difusió de la pròpia feina d’aqüicultor, és una línia de desenvolupament que presenta bones perspectives. D’una banda els productors podrien ensenyar els seu treball i els seus productes; i els turistes-consumidors podrien accedir a un indret únic a la mediterrània.

Les actuals concessions no permeten realitzar activitat no estrictament productives a les batees. Per aquest motiu, abans de generar un nou marc normatiu que pugui regular aquesta activitat s’ha volgut realitzar un prova pilot en dues batees, una per badia, i durant el 2010. A més, es crearà una Comissió de Seguiment per valorar els aspectes positius i negatius de l’activitat i realitzar propostes per a la seva futura regulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta