14 d’abril del 2010

Esquerra commemora el 79è aniversari de la II República amb Joan Tardà a Flix

[Nota de premsa] Entre els homenatjats amb el guardó a la Fraternitat Republicana hi ha el pagès Pep Suñé i Sergi Saladié, portaveu de la CANC

El proper divendres 18 d’abril la Federació de l’Ebre d’Esquerra organitza a Flix per commemorar el 79è aniversari de la proclamació de la II República una xerrada històrica i un sopar homenatge a la Fraternitat Republicana. La xerrada que anirà a càrrec del professor i diputat Joan Tardà portarà per títol «Valors i reptes republicans a la Catalunya d’avui» i tindrà lloc a l’espai cultural Ca Don Ventura de Flix, a les 20.00 h

Després, a les 21.30 h tindrà lloc un sopar homenatge al restaurant de l’Ebre de Flix en el transcurs del qual es lliuraran les plaques a la Fraternitat Republicana a una persona de cadascuna de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. Aquests guardons institucionalitzats pel partit des de l’any 2004 pretenen homenatjar persones o col·lectius que s’hagin caracteritzat per tenir una trajectòria o realitzar accions en defensa dels valors republicans i de Catalunya.

Aquest any serà la primera vegada que es lliuren a una persona portaveu d’un grup o entitat social, com és el cas de Sergi Saladié i Gil (Ribera d’Ebre), membre de la Coordiandora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC). Els altres guardonats seran, Pep Suñé i Blanch (Terra Alta), Josep Ferrer i Aliau (Baix Ebre), i Ignasi Caballé i Verdiell (Montsià) a títol pòstum.

1 comentari:

  1. Homenatges, commemoracions, entrega de distintius, honors i pompa quedarien molt be si anessin acompanyats de mes eficiència i d’altres mesures mes urgents.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta