21 d’abril del 2010

Neix 'Pàgina Ebrenca', un nou bloc col·lectiu de literatura i de llibres de les Terres de l'Ebre

Avui, tot coincidint amb el centenari de la mort de l'escriptor nord-americà Mark Twain, i quan només falten dos dies per a la Diada de Sant Jordi, donem a conèixer públicament Pàgina Ebrenca, un nou bloc col·lectiu de literatura i de llibres de les Terres de l'Ebre. També ho fem avui perquè és avui un dia especial per a les lletres ebrenques, ja que aquest vespre l'escriptor tortosí Manolo Pérez Bonfill rebrà a Barcelona la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. De fet, Pàgina Ebrenca és un bloc sobre Literatura amb majúscules, tot i que la nostra vocació és especialitzar-nos en llibres i autors del territori. A més, a més, podreu trobar les principals novetats del sector i altres aspectes interessants de l'actualitat literària, així com referències sobre la presència del món dels llibres als mitjans de comunicació i a internet. Una nova aventura blocaire que emprenem al costat de l'amic i editor Jaume Llambrich, però també comptant amb la col·laboració d'escriptors del territori com Jesús M. Tibau o Emigdi Subirats, que ens han animat a tirar endavant aquesta iniciativa. Ens llegim!

3 comentaris:

  1. MOlta sort en aquest projecte

    ResponElimina
  2. Anims i sort!
    Molt bé que es doni a coneixer tot el que s'està cuinant per aquestes terres - i si de passo, es parla de literatura en general també, pos millor que millor!

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la iniciativa.T'agraïm de pas la teva col·laboració en la difusió dels actes de la fira

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta