16 d’abril del 2010

Una conferència sobre menjar sa i exercici clou el cicle sobre nutrició i salut a Roquetes

[Nota de premsa] La conferència Canvis: menjar sa i fer exercici físic per a millorar la qualitat de vida, tanca aquest divendres 16 d’abril el cicle de conferències sobre hàbits alimentaris i nutrició que s’ha desenvolupat des del desembre al Casal de Joves de Roquetes, organitzades per l’Ajuntament de Roquets i l’associació Sirga, amb la col·laboració entre d’altres de la UOC.

En aquesta ocasió, la xerrada anirà a càrrec de Joan Antoni Pons Albalat, farmacèutic per la Universitat de València, diplomat en Nutrició i Metabolisme i també col·laborador docent en el màster en Nutrició i Salut de la UOC. L’objectiu de la conferència és proporcionar coneixements, habilitats i actituds positives per ajudar a tenir una alimentació i una activitat física saludables.

Des del mes de desembre, aquest cicle de conferències ha pretès donar informació i eines sobre nutrició, un camp cada cop amb més transcendència en la societat i considerat cabdal per mantenir un estat de salut òptim. La última d’aquestes conferències té lloc aquest divendres 16 d’abril al Casal de Joves de Roquetes a partir de les 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta