14 de maig del 2010

ERC organitza a Móra d'Ebre l'acte 'Tothom contra el cementiri nuclear'

El teatre La Llanterna de Móra d'Ebre és aquest vespre (20.30 hores) l'escenari d'un acte organitzat per Esquerra, amb el títol Tothom contra el cementiri nuclear. Aquesta setmana, el secretari nacional de Política Territorial i Medi Ambient d’ERC, Lluís Salvadó, ha tornat a demanat a l’alcalde d’Ascó que retire la seua candidatura per acollir el magatzem temporal centralitzat (MTC) en el seu municipi. "Encara és a temps de fer-ho", ha assenyalat. "La gent i les institucions de les Terres de l’Ebre no el volen, per tant cal que deixi de fer propaganda i d’intentar confondre a la gent trasgiversant declaracions. Cal que es posi al costat del territori i no d’uns interessos molt concrets que només intenten beneficiar uns quants", ha dit el també delegat de la Generalitat a l'Ebre. Salvadó ha advertit que la candidatura d'Ascó té "nul·les possibilitats de ser l'emplaçament triat per l'Estat", com a conseqüència del reguig del Parlament, del govern català de la Diputació de Tarragona, dels consells comarcals de les Terres de l'Ebre i dels seus ajuntaments.

L'acte organitzat per ERC, més enllà d’expressar el rebuig al cementiri, pretén informar i debatre sobre els impactes al voltant de la seva possible ubicació a la comarca, així com veure quines perspectives i oportunitats de futur tindrà la Ribera d’Ebre sense cementiri nuclear. Esquerra ha convidat científics i estudiosos com Marcel Coderch i Antoni Lloret. També formaran part del taula rodona Sergi Saladié, Bernat Pellissa i el mateix Lluís Salvadó.

Foto: Bloc de Pere Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta