9 de maig del 2010

Tortosa destina 1,5 milions d'euros a la primera fase del viver d'empreses

L'Ajuntament de Tortosa ha posat a concurs públic la primera fase de les obres que han de convertir les oficines de les antigues indústries Fabra, al barri de Ferreries, en un viver d'empreses. Les empreses interessades a fer les obres, que costaran 1,5 milions d'euros i tindran un termini d'execució de vuit mesos, tenen fins al 31 de maig per presentar les ofertes. El contracte inclou la construcció d'un edifici de nova planta per a tallers.

L'objectiu de l'Ajuntament és donar suport a les iniciatives d'activitats emprenedores i a les pimes, així com connectar les xarxes entre petites empreses en el context de crisi econòmica. L'Ajuntament ha tingut en compte que el viver d'empreses dinamitzarà un entorn urbà que ara com ara és perifèric i desocupat, al límit del terme municipal. De fet, ja ha previst la construcció d'una rotonda que unirà el vial d'accés amb el polígon industrial de la Ravaleta. D'altra banda, just al costat del nou viver d'empreses, s'hi ha de construir el nou hospital.

Les antigues oficines de Fabra, que fins fa uns anys eren la seu de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ocupen 11.313 m². La primera de les tres fases consistirà a reformar l'edifici, fer-hi les zones comunes i adequar-lo per a nou oficines, sis tallers i cinc despatxos. El projecte complet preveu la construcció de 10 oficines i 2 tallers més, amb un cost de més de dos milions d'euros.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta